w górę czy w dół?

Niegroźnie
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Re: w górę czy w dół?

Post autor: KFS-miniatures »

mac eyka pisze:klasyczna konwersacja o wyższości świąt takich i srakich jest.
a co w niej złego?

ja poczekałem do trzech oodpowiedzi wskazujących to samo rozwiązanie i juz dawno ułożyłem zawieszenie wedle tego schematu.
teraz to zagladam czy juz sobie od chujów wymyślają, czy jeszcze nie:>
tankmania

Post autor: tankmania »

mac eyka pisze: I ja tak sobie, w swoim małym mózgu, myślę, że jego temat już przestał interesić a tu klasyczna konwersacja o wyższości świąt takich i srakich jest.
I?

Coś w tym złego? Jakiś uszczerbek na zdrowiu?

Skąd ten stereotyp, że akademickie dyskusje to samo ZŁO?

Sorry, ale dostaję białej gorączki na tę pierdoloną nowomodę forową. MORALIZOWANIE innych. Uświadamianie im, że są głupkami którzy albo sieją zamęt, albo są debilami bo pierdolą głupoty. A wątek jest od tego, żeby na niego odpowiedzieć w dwóch zdaniach i zamknąć bo reszta to pierdolenie.
Bez urazy! ;)
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

Maciuś, tu chyba tradycyjnym sposobem nie chciało się czytać całej paplaniny, bo wiedziałbyś, że kamilowe kwestie zostały wyjaśnione, a z Pawłem gadamy tylko sobie o wyższości świąt, dokładnie. I kiedy temat świąt w najlepsze się rozwinął, Ty włazisz i mówisz i mówisz "ej, nie gadajcie już o świętach, ja widziałem wywalony kamping na drodze".
Tak mniej więcej to wygląda.
spiton pisze:Po tym schemacie, ja wysiadam. PAS
Kierunek tych zielonych strzałek jest po prostu zły ,-)).
Spit, ja wiem, że przy rozmowach o kolorach tak się gada, ale kiedy rozgrzebujemy problem czysto techniczny, to wypadałoby napisać dlaczego te strzałki są złe, gdzie powinny być? Wtedy też łatwiej wskażę Ci gdzie błądzisz. ;)
mac eyka

Post autor: mac eyka »

Chopy aleśta mnie tu ukamienowali już normalnie.
A mnie o coś całkiem innego chodziło.
Znaczy się nastąpiło tak zwana towarzyskie nieporozumienie, zwane powszechnie z imienin u cioci.
Zadałem pytanie że zagadką jest o co w gadce wchodzi i kolega Kamil odpowiedział na nie. Znaczy sie chodziło mu o ułożenie traków na modelu. I już koniec.
A jak inni sobie rozmawiają o tym, że jeden tramwaj skręcił w lewo, drugi w prawo a trzeci pojechał za nimi to miło bardzo jest. Przeca demokrację mamy no nie?
Mnie to tylko denerwuje, że takie internetowe pogadanki do siebie to mają, że nikt nie może raptem się wtrancić i powiedzieć klasycznie "No to na drugą nuszkie"
wtedy to całkiem fajowo by było.
No to co?
Chlup w ten głupi dziób.
tankmania

mac eyka pisze: Mnie to tylko denerwuje, że takie internetowe pogadanki do siebie to mają, że nikt nie może raptem się wtrancić i powiedzieć klasycznie "No to na drugą nuszkie"
wtedy to całkiem fajowo by było.
Jak nie może, jak może.
mac eyka pisze:A to nie jest przypadkiem tak, że pojazd ruszy, linka się napnie i pociągnie dupsko ku górze bo znaczy się jest tak zwana energia kinetyczna nabyta poprzez ruch.
Następnie dupsko opadnie bo energia ta kinetyczna się skończy. znaczy się zamieni się w jakąś inną bo w przyrodzie nic nie ginie.
Następnie wszystko znieruchomieje bo kierowca, taki Grigori Sakałaszwili, wyłączy wszystko i wylezie co by sprawdzić co mu się z tyłu kolebie i uniemożliwia poruszanie się z prędkością kazachstańskich ogierów na wypasie.
Ot i cała zagadka jest.
Choć właściwie to zagadką jest po co cała ta gadka się rozchodzi.
Jak ostatnio nad morze byłem jechałem to widziałem taki drobny wypadeczek a właściwie incydent drogowy.
Na prostym odcinku drogi gościowy wykrochmaliła się przyczepa kempingowa. Taka konkretna.
Hak się oczywiście nie wyczepił.
Temu to dopiero się dupsko do góry podniosło.
Tylko po co to zdanie, niby pytanie, ale odpowiedź...?
spiton

Post autor: spiton »

Janusz, dla ciebie schemacik ;
Obrazek
tankmania

Spit, a co to za siła B' ?
spiton

Post autor: spiton »

tankmania pisze:Spit, a co to za siła B' ?
To jest ugięcie koła nośnego na skutek naprężenia gąsienicy.
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

Spituś, fajny ten schemacik a'la Salvadore Dali, ale wolałbym żebyś rozwinął swoją wcześniejszą myśl:
spiton pisze:Kierunek tych zielonych strzałek jest po prostu zły ,-)).
Poza tym Twój schemat, mogę się domyślać, dotyczy jakieś zupełnie innej rozmowy? Czołg zawieszony na suwnicy i ruch gąsienicy raz w przód raz w tył? ;)
tankmania

spiton pisze:
tankmania pisze:Spit, a co to za siła B' ?
To jest ugięcie koła nośnego na skutek naprężenia gąsienicy.
A kierunek obrotu koła to A czy B? Bo A jest bliżej koła.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”