Taurusmodels - zestawy dla pancerniaków

Inboxy, zapowiedzi
taurusmodels

Taurusmodels - zestawy dla pancerniaków

Post autor: taurusmodels »

Witajcie,

tak sobie pomyślałem, że się trochę polansuję ze swoimi produktami. Nie wiem, czy mogę - jeśli to nie dozwolone, to proszę Administratorów o usunięcie wątku I zbanowaniu mnie bezwzględnie, niczym na Modelworku.

Od dłuższego czasu produkuję zestawy do waloryzacji modeli, głownie z Pierwszej Wojny. Ostatnio jakoś tak zacząłem robić pancerkę w 1:35. Niestety, czasu mam mało na firmę, dlatego sprawę zestawów traktuję trochę hobbystycznie. Marketing leży i kwiczy. Ale co jakiś czas co nieco wychodzi i chciałem to pokazać - może się to komuś przyda....

Dobra, pokazuję.

Śruby motylki i gwinty:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Te zestawy są już do nabycia (w Martoli i Jadarze, albo u mnie na stronie: http://www.taurusmodels.pl - to tylko dla orłów...)

I jeszcze takie śrubki:

img]http://www.taurusmodels.pl/img/nuts/hex1.jpg[/img]
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Niemieckie knagi do mocowania plandek w 1:35:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

TO będzie dostępne od 20 czerwca.

Dzięki i pozdrawiam, Łukasz
Awatar użytkownika
Ojciec Dyrektor
Kontakt:

Re: Taurusmodels - zestawy dla pancerniaków

Post autor: Ojciec Dyrektor »

Zazwyczaj się kupuje dodatki do modelu. Tutaj na odwrót, jak widzę te smakowitości z taurusa to mam ochotę skompletować detale i na końcu kupić do nich jakiś model. Z malowania silnika też chętnie bym zobaczył jakiś sbs. Zajebista robota :D
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

aa, zeby nie bylo tak miło i przyjacielsko, to musze ci powioedzie, ze stronę masz naprawde źle przygotowaną. jest zła, nieczytelna zamula przy ładowaniu itd.
pogadaj z tomkiem, moze zrobicie dil i zrobi ci cos naprawde dobrego. godnego oferowanego towaru
taurusmodels

KFS-miniatures pisze:aa, zeby nie bylo tak miło i przyjacielsko, to musze ci powioedzie, ze stronę masz naprawde źle przygotowaną. jest zła, nieczytelna zamula przy ładowaniu itd.
pogadaj z tomkiem, moze zrobicie dil i zrobi ci cos naprawde dobrego. godnego oferowanego towaru
Wiem, wiem. Strona jest kiszkowata - dlatego piszę, że kupowanie przez nią jest tylko dla orłów. Notoryczny brak czasu i trochę olewackie podejście do biznesu. Jeszcze do grudnia będę zawalony inną robotą, potem podejdę do tego poważnie - stronę też poprawię.

Dzięki Wam wielkie za dobre słowa. Jak wrócę z podróży, to wstawię więcej zdjęć. Chciałem się pochwalić całym modelem, czołg ulepiłem, ale to nie jest tak prosto, jak mówią "prawdziwi modelarze" że czołgi to łatwizna i nie można tego modelarstwem nazwać. Za cholerę mi to nie wyszło i jeszcze muszę się nauczyć modelarstwa czołgowego.

Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
Awatar użytkownika
potez

Post autor: potez »

O, fajnie Łukasz, że wpadłeś :D
Tak dla twojej informacji to tutaj sam jesteś swoim adminem, więc banowanie musisz wykonać osobiście 8-)
rozwijaj śrubeczki, rozwijaj, ja właśnie w weekend montowałem twoje 0,35 mm do NIeuporta i powiem krótko - zajefajne są... :piwo: :piwo: :piwo:
tak, jestem #ponurymodelaż
taurusmodels

Trochę opóźnienia - "poważna" praca nie chce odpuścić.... Ale już wszystko gotowe i dostępne.
Uprzedzając pytania: "Panie, a czemu tak drogo... przecie za 8 złotych to ja mam 3 piwa...", odpowiadam: bo ja jestem zachłanny i sam se chce kupić trzy piwa.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek.

Pozdrawiam, Łukasz
Awatar użytkownika
panzerflix

Post autor: panzerflix »

zajebiste te do plandek bede musial nabyc
You are not your thoughts. You are not your story. You are not your body.
Experience your thoughts, experience your story, experience your body, as none of it will last.

http://www.fromthetrunk.com | http://www.panzerflix.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Recenzje/Nowości”