Stoję sobie w kuchni, jak zawsze, palę GW i popijam Warkę. A tu nagle zbiega z góry moja córa (21l) po coś do picia i woła "ona nic nie wie" (koleżanka z Wenezueli - mieszka w Anglii ok 10 lat). Ja pytam się o co chodzi, a ona "oglądamy właśnie Cłopiec w pasiastej pidżamie". Iiii, "ona nic nie wie". Ja się pytam: Czego nie wie ? "Że coś takiego było"... Pobiegła na górę...
Pierwsza myśl: są szczęśliwi ludzie na świecie. Druga myśl: k...a, jak to nie wie ? Już byłem skory ganiać na górę i tłumaczyć. Ale coś powstrzymało mnie przed tym... A po jasną cholerę ? To nie ich wojna była ......... któż to zrozumie 21jedno letnia Wenezuelka ?
Żyd, Żyda, Austryjakiem pogania
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: Żyd, Żyda, Austryjakiem pogania
a ty wiesz coś o eksterminacji ludności wandei?
-
Slash
Ja nie wiem. Po co komu 21letnia gosposia, przecież nie gotuje jeszcze najlepiej 
Problemy Francji mnie nie interesują na tyle aby wpaść na pomyśł pokonania kilkunastu schodów.
Ale z takimi ludzie się żeniąSlash pisze:Ja nie wiem. Po co komu 21letnia gosposia, przecież nie gotuje jeszcze najlepiej
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nie bój, kangury maja swoje traumy z uczłowieczaniem istot do lat siedemdziesiatych będącyh wedle systematyki zwierzetami
...napewno ich problemem jest, że skaczą... Australijskie ryby chorują na raka z powodu dziury ozonowej...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Aborygeni_australijscy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Aborygeni_australijscy
-
Jaho63
I kiedy przyjedzie jakiś Polak w odwiedziny do aborygenki (akurat taka wyjątkowo ładna by się trafiła
), i powie że słyszał, że to odwrotnie, aborygeni polowali na białych i ich eksterminowali...
To jeden autochton się wnerwi i wbije gówniarzowi do głowy jak było, a drugi "czarnuch" powie "a pierdziele, nie będę leciał na pierwsze piętro swojej chaty, tym bardziej, że drabina zepsuta, co będę tłumaczył jakiemuś Polakowi, niech sobie obrabia dupska mim rodzicom, dziadkom, którzy byli zakatowani przez Australijczyków, co mnie to wali...
Nie żebym na serio. Ani nie uważam, że każden ma święty obowiązek.
Ale uważam ivn, że nie ma się czym chwalić.
To jeden autochton się wnerwi i wbije gówniarzowi do głowy jak było, a drugi "czarnuch" powie "a pierdziele, nie będę leciał na pierwsze piętro swojej chaty, tym bardziej, że drabina zepsuta, co będę tłumaczył jakiemuś Polakowi, niech sobie obrabia dupska mim rodzicom, dziadkom, którzy byli zakatowani przez Australijczyków, co mnie to wali...
Nie żebym na serio. Ani nie uważam, że każden ma święty obowiązek.
Pomieszałeś wszystko, ja wiem piątek jest, był. No ale to co piszesz to do dupy jest i tyle.
Ani ona aborygenką, ani polką, ani angielkoą nie była. Była i jest koleżanką mojej córy z Wenezueli (bielsza na skurze od mojej córy - co by nie było wątpliwości) i tyle.
"którzy byli zakatowani przez Australijczyków" - Wiesz o czym piszeszesz ? Czy też piszesz o czym wiesz ? (średnio mnie kręci co by było, gdyby...)
A czy ja gdzieś napisałem, że dumny jestem, pochwalić się chcę. Co to kurna jest ? Czytać nie umiemy ? Czy też umiemy ale nie rozumiemy treści ?
Ani ona aborygenką, ani polką, ani angielkoą nie była. Była i jest koleżanką mojej córy z Wenezueli (bielsza na skurze od mojej córy - co by nie było wątpliwości) i tyle.
"którzy byli zakatowani przez Australijczyków" - Wiesz o czym piszeszesz ? Czy też piszesz o czym wiesz ? (średnio mnie kręci co by było, gdyby...)
A czy ja gdzieś napisałem, że dumny jestem, pochwalić się chcę. Co to kurna jest ? Czytać nie umiemy ? Czy też umiemy ale nie rozumiemy treści ?
Ostatnio zmieniony sob 18 sie 2012, 02:45 przez ivn, łącznie zmieniany 1 raz.