sie robi sie
-
wrobelsparrow
Re: sie robi sie
Z przykrością się czyta takie treści. Jako modelarz aktywny na tym forum od 1994-go roku czuję wielkie zażenowanie. Poproszę o likwidację kąta i wykasowanie wszystkich galerii. W przeciwnym razie zgłaszam wniosek do stosownych czynników o ściganie na podst. Art. 394. § 1 KC:
"W braku odmiennego zastrzeżenia umownego albo zwyczaju zadatek dany przy zawarciu umowy ma to znaczenie, że w razie niewykonania umowy przez jedną ze stron druga strona może bez wyznaczenia terminu dodatkowego od umowy odstąpić i otrzymany zadatek zachować, a jeżeli sama go dała, może żądać sumy dwukrotnie wyższej."
"W braku odmiennego zastrzeżenia umownego albo zwyczaju zadatek dany przy zawarciu umowy ma to znaczenie, że w razie niewykonania umowy przez jedną ze stron druga strona może bez wyznaczenia terminu dodatkowego od umowy odstąpić i otrzymany zadatek zachować, a jeżeli sama go dała, może żądać sumy dwukrotnie wyższej."
- KFS-miniatures
- Kontakt:
troche usyfiłem, teraz schnie PRODUKT

- konrad_dzik
Przód mnie nie przekonuje, przynajmniej z tej perspektywy.
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni
futrzaków nie obsługujemy
- KFS-miniatures
- Kontakt:
mnie całosc nie przekonuje, ale poczekam aż PRODUKT wyschnie, bo nie wiem czy nie bede musiał ratowac jednej sytuacji, to jeszcze przy przodzie, i paru innych miejscach sie pobawie
- konrad_dzik
Te duże kropy takiego jakby mokrego nienaturalnie wyglądają strasznie, ale teraz chyba taka moda bo parę razy już to widziałem.
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni
- KFS-miniatures
- Kontakt:
a to własnie PRODUKT jeszcze schnie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
tymczasem borykam sie z wrogiem modelarstwa..

Ostatnio usłyszałem że Czesi mają w d... nasze konkursy bo Polacy poszli w bajer zamiast skupić się na faktach i merytoryce.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Coś w tym jest. Naśladowanie trendów, innych modelarzy, zamiast obserwacja rzeczywistości i przelanie jej na model.tankmania pisze:Ostatnio usłyszałem że Czesi mają w d... nasze konkursy bo Polacy poszli w bajer zamiast skupić się na faktach i merytoryce.
Przepraszam za brak wrzucania zdjęć ale kamera była niedostępna.

W rzeczywistości wygląda lepiej,mam nadzieję ,że nikt nie odbierze tego w sposób ,,brzydki model a się zdjęciami zasłania''
Ty, no ale na pale nie musiałeś ich nadziewać! Co one ci zrobiły, że je tak barbarzyńsko potraktowałeś?