[W] Różne takie

Moderator: Arcturus

Awatar użytkownika
Yash

Re: [W] Różne takie

Post autor: Yash »

Helikopterek w dechę. Pamiętak jak taki ino był w jednym kolorze plastiku na warsztatach.
wrobelsparrow

Post autor: wrobelsparrow »

Malowanie modelu w krzykliwe, jaskrawe kolory, odejmuje modelowi powagę i podkopuje niezwykle wysoką pozycję modelarstwa, którą to cieszy się w społeczeństwie. Kolory zgaszone, w palecie khaki lub podobne, byłyby bardziej odpowiednie, tym bardziej że szybkim krokiem zbliżamy się do grudniowych zadumań adwentowych, kiedy to nadmierna ostentacja i tanie efekciarstwo jest absolutnie nie na miejscu. Modelarstwo, które hartowało najbardziej wartościową część społeczeństwa odchodzi w zapomnienie. Wstyd...

Ostrzegam, że posty niewystarczająco chwalące moje prace będą usuwane! Pozdrawiam, Admin
Awatar użytkownika
Korowiow

Post autor: Korowiow »

wrobelsparrow pisze:Malowanie modelu w krzykliwe, jaskrawe kolory, odejmuje modelowi powagę i podkopuje niezwykle wysoką pozycję modelarstwa, którą to cieszy się w społeczeństwie. Kolory zgaszone, w palecie khaki lub podobne, byłyby bardziej odpowiednie, tym bardziej że szybkim krokiem zbliżamy się do grudniowych zadumań adwentowych, kiedy to nadmierna ostentacja i tanie efekciarstwo jest absolutnie nie na miejscu. Modelarstwo, które hartowało najbardziej wartościową część społeczeństwa odchodzi w zapomnienie. Wstyd...

Ostrzegam, że posty niewystarczająco chwalące moje prace będą usuwane! Pozdrawiam, Admin

Brawo, takich ludzi nam trzeba !!!
Awatar użytkownika
Arcturus

Post autor: Arcturus »

Wessex drobnymi kroczkami do przodu...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Wiewiór

Post autor: Wiewiór »

jezu jaki ładny....
Obrazek
Obrazek
Alex976

Post autor: Alex976 »

Wiewiór pisze:jezu jaki ładny....
Jezu piszemy wielką literą!!!!!!!
jedyny widok tu to brak perspektyw
Awatar użytkownika
fragles

Post autor: fragles »

Alex976 pisze:
Wiewiór pisze:jezu jaki ładny....
Jezu piszemy wielką literą!!!!!!!
Tak, Alex słusznie zwrócił uwagę. Brak również przecinka po imieniu. Ponadto akty strzeliste nie powinny się kończyć wielokropkiem.
Brak dbałości o estetykę formy literackiej, przy TAKIM modelu, jest karygodny. Jedyne co może Cię, Wiewiórze, tłumaczyć, to to, że po prostu ten emocjonalny krzyk żalu i rozpaczy wyrwał Ci się bezwiednie z głębi wnętrzności pod wpływem fotogramów Arcturusa.
Awatar użytkownika
Wiewiór

To nie ten jezu ;)... i nie żal i rozpacz a zwykły zachwyt i podziw.Widziałem jak go na warstatach z pudełka dobywał....
Emocje.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Arcturus

Post autor: Arcturus »

Wiewiór pisze:Widziałem jak go na warstatach z pudełka dobywał....
Emocje.
Chcesz być ojcem chrzestnym? To przywieź szampana do Łodzi, wypijemy ;)
Fajnie że się podoba. Ciągle szukam pomysłu na finisz. Ale pierdółki dorabiam systematycznie...
Awatar użytkownika
Wiewiór

Chcę...a skoro do Łodzi to przyjedę tramwajem ;)
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Arcturus”