[W] Różne takie
Moderator: Arcturus
Re: [W] Różne takie
Helikopterek w dechę. Pamiętak jak taki ino był w jednym kolorze plastiku na warsztatach.
-
wrobelsparrow
Malowanie modelu w krzykliwe, jaskrawe kolory, odejmuje modelowi powagę i podkopuje niezwykle wysoką pozycję modelarstwa, którą to cieszy się w społeczeństwie. Kolory zgaszone, w palecie khaki lub podobne, byłyby bardziej odpowiednie, tym bardziej że szybkim krokiem zbliżamy się do grudniowych zadumań adwentowych, kiedy to nadmierna ostentacja i tanie efekciarstwo jest absolutnie nie na miejscu. Modelarstwo, które hartowało najbardziej wartościową część społeczeństwa odchodzi w zapomnienie. Wstyd...
Ostrzegam, że posty niewystarczająco chwalące moje prace będą usuwane! Pozdrawiam, Admin
Ostrzegam, że posty niewystarczająco chwalące moje prace będą usuwane! Pozdrawiam, Admin
wrobelsparrow pisze:Malowanie modelu w krzykliwe, jaskrawe kolory, odejmuje modelowi powagę i podkopuje niezwykle wysoką pozycję modelarstwa, którą to cieszy się w społeczeństwie. Kolory zgaszone, w palecie khaki lub podobne, byłyby bardziej odpowiednie, tym bardziej że szybkim krokiem zbliżamy się do grudniowych zadumań adwentowych, kiedy to nadmierna ostentacja i tanie efekciarstwo jest absolutnie nie na miejscu. Modelarstwo, które hartowało najbardziej wartościową część społeczeństwa odchodzi w zapomnienie. Wstyd...
Brawo, takich ludzi nam trzeba !!!
Jezu piszemy wielką literą!!!!!!!Wiewiór pisze:jezu jaki ładny....
jedyny widok tu to brak perspektyw
Tak, Alex słusznie zwrócił uwagę. Brak również przecinka po imieniu. Ponadto akty strzeliste nie powinny się kończyć wielokropkiem.Alex976 pisze:Jezu piszemy wielką literą!!!!!!!Wiewiór pisze:jezu jaki ładny....
Brak dbałości o estetykę formy literackiej, przy TAKIM modelu, jest karygodny. Jedyne co może Cię, Wiewiórze, tłumaczyć, to to, że po prostu ten emocjonalny krzyk żalu i rozpaczy wyrwał Ci się bezwiednie z głębi wnętrzności pod wpływem fotogramów Arcturusa.
To nie ten jezu
... i nie żal i rozpacz a zwykły zachwyt i podziw.Widziałem jak go na warstatach z pudełka dobywał....
Emocje.
Emocje.
Chcesz być ojcem chrzestnym? To przywieź szampana do Łodzi, wypijemyWiewiór pisze:Widziałem jak go na warstatach z pudełka dobywał....
Emocje.
Fajnie że się podoba. Ciągle szukam pomysłu na finisz. Ale pierdółki dorabiam systematycznie...