Sd. Kfz. 7/2 Flak 37 Dragon 1/35
Lista kategorii: Pojazdy wojskowe Pojazdy wojskowe - Warsztaty
Moderator: Spotter
Re: Sd. Kfz. 7/2 Flak 37 Dragon 1/35
Ta ich wyszukiwarka średnio działa. Produkty AK mają (albo przynajmniej mieli), Ammo nigdy nie mieli.
Ok, twój pomysł mi pasi. To czekam na kontakt po Nowym Roku.
Ok, twój pomysł mi pasi. To czekam na kontakt po Nowym Roku.
Chemia zamówiona. Kiedy przyjdzie - nie wiem. Prawdopodobnie dopiero w przyszłym tygodniu, bo na coś trzeba czekać. Ale i tak jestem wtedy na urlopie. W międzyczasie podziałałem z Earth Effects. Czy coś widać? Nie wiem. Może jak się człowiek przyjrzy.

W oczekiwaniu na zamówioną chemię, to można by podziałać przy gąskach oraz/lub figurantach. No ale jak się za to zabrać? Czy mogę prosić o wskazówki

W oczekiwaniu na zamówioną chemię, to można by podziałać przy gąskach oraz/lub figurantach. No ale jak się za to zabrać? Czy mogę prosić o wskazówki
- KFS-miniatures
- Kontakt:
cośtam widac. i dobrze, ze cośtam. dobrego efektu za jednym zamachem sie nie uzyska.
do laleczek załóz osobny wonteczek, proszę
do laleczek załóz osobny wonteczek, proszę
Dobra, założę oddzielny warsztat.
A co z gąskami? Jak się za nie zabrać?
A co z gąskami? Jak się za nie zabrać?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
najpirw pomaluj metalowe powoerzchnie jak metalowe, a potem zajmij sie gumowymi nakłądkami. tutorial na temat gasienic gdzies jest na forum
Mam: http://scalefun.com/forum/viewtopic.php ... ial#p40999
Pamiętam ten tutorial jeszcze z Modelworka
Postaram się uzyskać co się da tym co mam.
Pamiętam ten tutorial jeszcze z Modelworka
Postaram się uzyskać co się da tym co mam.
Kamil miesza ludziom w głowach. I bardzo dobrze. Ten model jest żywym dowodem na to.
KFS tak namieszał ludziom w głowach, że ciągnik półgąsienicowy malują jak... ciągnik półgąsienicowy!!!
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

Chemia przyszła już ponad tydzień temu, ale po drodze był urlaub, więc dopiero dzisiaj siadłem i coś zrobiłem z Engine Grime. I jak teraz mam działać? Ponownie Earth Effects, czy może Dust Effects teraz, lub w ogóle jakiś innym siuwaks?
Zdjątek póki co brak, bo mi się dzisiaj nie chciało ich robić.
Zdjątek póki co brak, bo mi się dzisiaj nie chciało ich robić.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
wszystkie
tylko nie wszystkie wszedzie, a po prostu troche jednym, troche innym. rolowanie, zmywanie, rozmywanie, ścieranie, rysowanie po zakurzeniu wykałaczką..
tylko nie wszystkie wszedzie, a po prostu troche jednym, troche innym. rolowanie, zmywanie, rozmywanie, ścieranie, rysowanie po zakurzeniu wykałaczką..