Stojaki na farby Marka Cz.

Kupię, sprzedam, wymienię, oferty
Awatar użytkownika
Ojciec Dyrektor
Kontakt:

Re: Stojaki na farby Marka Cz.

Post autor: Ojciec Dyrektor »

Nie po to mój dziadek wynalas sklejke żebyście se teraz niom handlowali.
Robert O.

Post autor: Robert O. »

nie mówiąc o internecie co go rav wynalazł a każdy korzysta a co niektórzy na bułkę z twarożkiem mają
levee

Post autor: levee »

Ojciec Dyrektor pisze:Nie po to mój dziadek wynalas sklejke żebyście se teraz niom handlowali.
No i niech sie tom sklejkom dziadek za pszeproszeniem wypcha. Przecież te markowe pułeczki są z emdefu, co to mój dziadek go wymyślił nie po to żeby z niego jakieś półeczki robić na farpki.
Awatar użytkownika
Korowiow

Post autor: Korowiow »

levee pisze:
Ojciec Dyrektor pisze:Nie po to mój dziadek wynalas sklejke żebyście se teraz niom handlowali.
No i niech sie tom sklejkom dziadek za pszeproszeniem wypcha. Przecież te markowe pułeczki są z emdefu, co to mój dziadek go wymyślił nie po to żeby z niego jakieś półeczki robić na farpki.
Mój dziadek wymyślił wymyślanie a ja nawet się słowem nie odezwałem.
Karaya

Post autor: Karaya »

Ja nie zawahałem się zamówić jako pierwszy bo chcę siadając do pracy spozierać na Kaczkę. W zamian za Kaczkę dostałem znaczący rabat, żebym mógł ukończyć budowę basenu przydomowego, co go zacząłem budować, jak brałem pieniądze za nędzny model pokraki i nie wysyłałem modeli. Mam nadzieję, że moja historia was wzruszyła ...
karolkonw

Post autor: karolkonw »

zamowilem bez kaczki bo gardze
Awatar użytkownika
sinus

Post autor: sinus »

to ja bym wzioł te kaczke kolegi
Awatar użytkownika
Spotter

Post autor: Spotter »

Ja się kiedyś tam zgłoszę po jakieś stojaczki, ale z dużym rabatem, bo muszę mieć za co dom wybudować. No właśnie, ale najpierw muszę go wybudować by móc urządzać nową modelarnię. Także ten tego...nie tak prędko kupię.
tankmania

Post autor: tankmania »

Spotter pisze:Ja się kiedyś tam zgłoszę po jakieś stojaczki, ale z dużym rabatem, bo muszę mieć za co dom wybudować. No właśnie, ale najpierw muszę go wybudować by móc urządzać nową modelarnię. Także ten tego...nie tak prędko kupię.
Taki se postaw.

Obrazek

Z wejściem od dupy strony.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

dobra, heheszki heheszkami, ale ja bym chciał żeby sytuacja sie wyklarowała

markowi, jak adminowi wszechwiedza nalezy sie zysk z projektowania i wykonywania stojaków. tak jak kazdemu producentowi gażetów z kaczką. nie widze róznicy. z przedstawionych wyliczeń nie wynika też, ze grawerowanie znaków firmowych SF było przedmiotem zarobku. ani czapek, ani koszulek ani innych rzeczy nikt nam po kosztach produkcji nie sprzedawał. chyba ze czegos nie rozumiem, i powinienem sie czuc robiony w wała
stąd nie do konca prawde mówiac rozumiem stwierdzenie
trl pisze:
Super, ale ja nie po to projektowałem logo Scalufuna.
nie wiem na czym polega problem, ale skoro już sie pojawił, to był bym wdzieczny za jego dokłądne naświetlenie oraz choćby próbę rozwiązania.
tomek, rozumiem, całą identyfikację wizualną pro bono, dlatego nie dziwie sie, że chcesz miec wpływ na to, jak te znaki graficzne będą wykorzystywane. ale jeżeli masz jakies zastrzezenia, to wyraź je wprost, określ granice albo zaproponuj zasady. jak chcesz dolę od stojaka, to dogadaj sie z markiem, on wliczy to w koszty i przedstawi koncową cenę produktu. mogę przyjąc śmiałę przypuszczenie, że jeśli ktos ma aż taki bałagan na struchu, zeby sobie zamawiac jakikolwiek produkt związany z SF, to nie bedzie miał nic przeciwko odpaleniu działki także autorowi wyśmienitego dizajnu

ogarnijcie, prosze, ten temat, bo rav wypatrzy, do kajetu wpisze i wtedy bedzie pozamiatane..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bazar”