levee pisze:ja tylko przypomnę, że samą kaczkę wymyślił Pan z Wrocławia - tu w tym wąteczku
http://scalefun.com/forum/viewtopic.php ... t=20#p3218
więc o pozwolenie na samą kaczkę trzeba pytać Lejgo_inc, a o logotyp SCALEFUN - trla
nie omieszkałbym też zapytać tankmanii o pozwolenie na umieszczenie adresu www, w końcu to jego domena

Ja osobiście nie będę ulegał tej modnej ostatnio histerii, a na pewno już nie dla zasady. To nie jest mój dochód i nie jestem idiotą żeby wierzyć, że kiedykolwiek by mógł być.
Założyliśmy forum z kilku powodów, jeden z nich to szydera z głupoty. Osobiście wolałbym jej przy okazji nie ulegać.
Pomijając kilka niezwiązanych z tematem powodów powstał kolejny, czyli podnoszenie (tym co chcą podnosić) jakości. I to się dzieje i zatacza powoli coraz szersze kręgi. Ja osobiście jestem (dumny troche za patetycznie, ale nie przychodzi mi do głowy teraz coś lżejszego), że to jest jedyne forum które potrafi pomóc. W odróżnieniu od reszty które się chełpią, że szerzą modelarstwo, a tak naprawdę są zwykłymi pianobijcami bez rezultatów.
Dlatego uważam, że jak ktoś chce taki organizer to jest wyrazem szacunku i nie chciałbym go tego pozbawiać. Czy organizer, czy koszulke, czy czapke.
A nawet jak chce po to żeby spalić publicznie to niech pali, my się bronimy robotą. Już jeden kolega dla przypomnienia fochmen co pokasował galerie chciał robić utopionego citroena kaczkowego w bagnie i jak widać nikt od tego nie umarł.