Sh-3H Sea King 1:48 Hasegawa
Re: Sh-3H Sea King 1:48 Hasegawa
A te czerwone dyndające tasiemki z napisami to z czego zrobione? Blaszka i kalka? Wyglądają fajnie 
Steel Scorpion czy jakoś tak. Papier z dwustronnym nadrukiem wycinany laswerowo. Widać dokładnie każdą literkę. Mają zestawy do każdej skali.Robert P pisze:A te czerwone dyndające tasiemki z napisami to z czego zrobione? Blaszka i kalka? Wyglądają fajnie
Jest gdzieś tego strona...?Czarny pisze:Steel Scorpion czy jakoś tak
Się nie znam się ale zmysł estetyki mam jako tako wyrobiony i mi się podoba. Chociaż mam słabość do tych jednolitych maolwań i na dodatek z low visibility.
-
Slash
Model czysty, że aż w szoku jestem normalnie. Do zdjęć się uwiesiliście, a usyfionej owiewki, palco odciska nikt już nie widzi
Trochę mi się pokrowce nie widzą - są mało przekonujące.
Trochę mi się pokrowce nie widzą - są mało przekonujące.
I teraz zachodzi pytanie, mamy gorszy wzrok, czy nie jesteśmy malkontentami?Slash pisze: a usyfionej owiewki, palco odciska nikt już nie widzi![]()
-
Slash
Wiesz, pojmowanie świata tak działa, że zawsze możesz widzieć swoje. Zarówno ja i Ty. Ale to już testowaliśmy
Może to i takie profesjonalne ślady eksploatacji, nie wiem.
Może to i takie profesjonalne ślady eksploatacji, nie wiem.
Bardzo ładne toto. Jak sobie kiedyś założę twarzoksiążkę to niechybnie go zalajkuję.
Popieram wybór malowania - jednolicie szare wehikuły, jakkolwiek fajnie ufajdane są jednak trochę takie... szare.
Popieram wybór malowania - jednolicie szare wehikuły, jakkolwiek fajnie ufajdane są jednak trochę takie... szare.
-
Robert O.
Bartek chyba tą okolice miał na myśli,ale w/g mnie to bardziej refleksy jak kleksytankmania pisze:I teraz zachodzi pytanie, mamy gorszy wzrok, czy nie jesteśmy malkontentami?Slash pisze: a usyfionej owiewki, palco odciska nikt już nie widzi![]()
Sam Siking bardzo fajny ,mnie sie podoba