Mylisz się kolego, nie teraz.Rafał B pisze:No jak to co? T-34!
Sezon 2017
Moderator: Yantom
Re: Sezon 2017
Podkład i jakieś wstępne cieniowanie.

Z pewną taką nieśmiałością odkryłem, że Mig był tak miły i zamieścił bokorys mojego Tygryska w swojej książce "1945 German Colors".
Przy okazji będę testował farby AK.

Z pewną taką nieśmiałością odkryłem, że Mig był tak miły i zamieścił bokorys mojego Tygryska w swojej książce "1945 German Colors".
Przy okazji będę testował farby AK.

Wymalowana baza koloru. Fotka kontrolna.

Pierwsze przymiarki do podstawki.

Bardzo 
Się przytulił na kolorowo.
znowu różowe skały a pod tym bita śmietana?
Z pewnością w rzeczywistości tak to nie wyglądało. Wygląda tak sobie a powinien być fakt w sakli, czyż nie?
mam nadzieję że pomogłem i pozdrawiam.
Z pewnością w rzeczywistości tak to nie wyglądało. Wygląda tak sobie a powinien być fakt w sakli, czyż nie?
mam nadzieję że pomogłem i pozdrawiam.
Teraz będzie chyba lepiej.Korowiow pisze:Się przytulił na kolorowo.
"Zasypywanie" dołka, zacząłem od wyrównania podstawki tynkiem gipsowym (Goldband). Po wyschnięciu jeszcze raz musiałem dopasować kąty położenia czołgu. Teraz tylko dokończyć brudzenie tanka i sru do dziury go.

Goldband, kąty położenia czołgu - czy kolega aby za bardzo nie fisiuje tutaj troszkę, za bardzo troszkę.
Odpowiem koledze historyjką z festiwalu w Bytomiu. Zapewne po zwiedzeniu wystawy chłopczyk będący wraz z mamusią zapragnął kupić coś na stoisku z modelami. Mamusia to skwitowała następująco, cytuję "tutaj się nic nie kupuje, tu kupują same świrusy". Kto jak kto, ale kolega powinien to doskonale zrozumiećKorowiow pisze:Goldband, kąty położenia czołgu - czy kolega ...