Artur, tak sobie pomyślałem. Ty na wyjeźdie tylko składasz czy też malujesz, bo zastanawiam się jaki kompresor masz, że go targasz ze sobą.Arkady72 pisze:MF będzie się różnił osłoną kabiny ( M na bez ramy po środku u góry ) i pewnie kilkoma schematami malowań.
M zamówiony w Martoli i zrobię tym razem szarego ruska jak na pudle. Tak na złość! Powiem więcej, będę go robił nawet w domu.
MIG-23M Trumpeter 1/48
Re: MIG-23M Trumpeter 1/48
Jak na mój gust jedyne, sluszne malowanie czyli prawie afgański 007.Czarny pisze:Ja poczekam na MFa. Chce zrobic tego Syryjskiego biedaka co to zestrzelil dwa Phantomy a w nagrodę dostał SA-2 od własnej OPL.

Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Szachpwnica na ogonie cos nie leży. jakby kiepski photoshop
- KFS-miniatures
- Kontakt:
tez tak sobie pomyślałem, ale ja sie nie znam na samolotach, wiec wolałem poczekac az ktos inny wychyli się z takim stwierdzeniem
Robię wszystko tak aby w domu móc tylko złożyć model do tzw kupy. Kompresor mam dziadowski ale jest kochany:tankmania pisze:
Artur, tak sobie pomyślałem. Ty na wyjeźdie tylko składasz czy też malujesz, bo zastanawiam się jaki kompresor masz, że go targasz ze sobą.
Czarny pisze:Szachpwnica na ogonie cos nie leży. jakby kiepski photoshop
Szachownica jest w typowy idiotyczny sposób namalowana od poziomicy czyli równolegle do płyty lotniska na postoju samolotu, zamiast naturalnie wyglądać i być malowaną równolegle do osi łączącej nos ze środkiem dyszy. Ta linia ma jakąś mądrą nazwę ale nie pamiętamKFS-miniatures pisze:tez tak sobie pomyślałem, ale ja sie nie znam na samolotach, wiec wolałem poczekac az ktos inny wychyli się z takim stwierdzeniem
Mialem go w rekach.... Na ramkach wyglada bardzo smakowicie. Ktos wie kiedy puszcza MFa?
Może ktos ma i jest w stanie porównac wymiarowo z Italeri?
Może ktos ma i jest w stanie porównac wymiarowo z Italeri?
Italeri ma skopane wymiary.Czarny pisze:Może ktos ma i jest w stanie porównac wymiarowo z Italeri?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Italeri skopane ma wszystko. Chodziło mi o fizyczna możliwość np zastosowania wnętrza tudzież innych wyrobów lobby żywicznego dla frajdolarzy przeznaczonych do modelu italri w zestawie trumpetera.
Pół roku po ukazaniu się modelu producenci uzupełniaczy zrobią wszystko co potrzeba dla takiej ciemnej masy jak my.
Ja domówiłem sobie u Daniela ( to taki lobbysta z WarszawyCzarny pisze:Italeri skopane ma wszystko. Chodziło mi o fizyczna możliwość np zastosowania wnętrza tudzież innych wyrobów lobby żywicznego dla frajdolarzy przeznaczonych do modelu italri w zestawie trumpetera.