A! To przepraszam. Jeśli to ja jestem narzucaczem woli to najserdeczniej.Panzer pisze:Ale to Ty jesteś Jacuś
Mieszasz trochę. Bo nie popieram przesady w budowaniu prestiżu, jak być czytał, to byś wiedział czy np. popieram nadymanie modelarstwa w stylu Ewpigy.Panzer pisze:A tak na serio to jeżeli "nie słyszysz" tego w tych wszystkich artykułach to znaczy, że masz bardzo wybiórczą percepcję.
Ja odpisałem na konkretne stwierdzenie, że "tam" są same popierdzieleńce i muszą podpisać lojalkę bycia fanatykiem. (WOW znowu nadinterpretuję)
Odpisałem, że "tam" byłem i nikt mnie nie zmuszał do zmiany podejścia do modelarstwa. TY JEDNAK JAK I CZEŚĆ FUN EKIPY WIECIE ŻE JEDNAK ON WYWIERA PRESJĘ NA WSZYSTKICH.
OK. To szydź.tankmania pisze:Jeżeli ktoś maluje kratki, kafelki, cipki w kwiatki, a drugi z tego szydzi, to ja szydzę z jego wypocin na poziomie przedszkolaka. Nikogo więcej nie ruszam i nikomu nic nie narzucam.
KFS-miniatures pisze:janusz, musze ci przyznać, ze w interpretowaniu stwierdzen, które nie padły osiągnąłes mistrzostwo
Taaaaaaaaak, macie rację. Skoro nie padło "nie rób tak" (choć nie jestem tego pewien), to między wierszami nie mówicie "dłubiesz, dłubiesz, a potem i tak goowno z tego wychodzi".tankmania pisze:Notorycznie konfabulujesz i dodajesz własną interpretację z kosmosu.
Tak samo konfabulujecie i kręcicie jak konie pod górę.
Ile to było już pięknie pomalowanych modeli, które były ordynarnie spierdzielonych???? Było, tylko wtedy nabieracie wody w usta. Mało tego na pytanie a dlaczego nie zrobiłeś tak oczywistej rzeczy, tak prozaicznego błędu nie poprawiłeś jest milczenie i zmiana tematu.
Wbijcie sobie do głów, że ja nie bronię modeli wypieszczonych a brzydko malowanych. Mówię, że są tak samo niedoskonałe jak te w/w.
A w ogóle to....
Czasem się czuję jak nieproszony gość. Chcecie sobie spokojnie popsioczyć, bez rozkminiania, bez trzymania się logiki... Dajcie znać.
Nie znoszę być nieproszonym gościem:
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... swzIwszM_g