Szkoda tylko, że IBG trochę nie przemyślało sposobu montażu zewnętrznej listwy podwozia do przedniej belki - na każdym złożonym modeliku, jaki widziałem, to się rozłazi, a w rzeczywistości to był jeden element. Dotyczy wersji uproszczonej jak i dla zaawansowanych
Model robiony przede wszystkim pod filmy, a te miały się skupić na ogólnym pokazaniu jak wykonać model dla każdego. Dlatego też pewne elementy były zrobione na szybko, a inne potraktowane trochę po macoszemu. Co więcej TKS wielkością nie grzeszy i mimo, że to 35, to jakby go postawić koło jakiejś 72 to by się zbytnio nie odróżniał.
Tyle z tłumaczenia, ogólnie to prawda taka, że nie poświęciłem mu zbyt dużo czasu i cele były tu trochę inne niż zwykle.
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni futrzaków nie obsługujemy
konrad_dzik pisze:nie poświęciłem mu zbyt dużo czasu i cele były tu trochę inne
Acha. Czyli że co? "Cel uświęca środki" jako imperatyw kategoryczny? I to jeszcze na TKS-u demonstrowany?!
Tygrysa se było tak potraktować, albo innom faszystoskom pantere, a nie TKS-a jedynego na świecie!