Spitfire
-
spiton
Re: Spitfire
No faktycznie. Bardzo dziękuje Artur, że wkleiłeś całość. Jednak trochę dziadostwo .-))
- KFS-miniatures
- Kontakt:
1/32Arkady72 pisze:Kamil, ta Foka to w 1:32 czy 48?
Cały czas ciężki mi zrozumieć tą całą sytuację bo to jakaś dziecinada jest. Zadziwiające jest jednak to, że zwolennicy detalu nie wyobrażają sobie chyba sytuacji w, której świetnie zdetalowany model, jest potem pomalowany z wyobraźnią przy pomocy "nowomodnych" technik. I dlatego modele takie jak Draken czy ta Foka Kamila są dla nich nie do przyjęcia bo burzą cały ich "świat" - bo to nie są modele do wygrywania wg ich teorii.
Dla mnie duma, a ściślej jej fałszywe poczucie.Korowiow pisze:Cały czas ciężki mi zrozumieć tą całą sytuację bo to jakaś dziecinada jest.
Ciekawe ile bierze...? Załączników...marder pisze:Poproś ładnie, przynieś załącznik, może się zgodzi...karolkonw pisze:W świecie idealnym miałbym środki na to żeby zakupić lekcje modelarstwa u np Kamila i byłoby z głowy
Przecież Kamil nie ma na imię Henryk żeby brać za naukę.Robert P pisze:Ciekawe ile bierze...? Załączników...
Toć ja się pytam, ile trzeba mieć argumentów, żeby chciał z frajdolarza ulepić modelarza 
Modelarza?Robert P pisze:Toć ja się pytam, ile trzeba mieć argumentów, żeby chciał z frajdolarza ulepić modelarza
Modelarze gdy stają przed problemem, szukają rozwiązania, a nie obejścia. A my nie szukamy rozwiązań bo rozwiązania mamy gotowe.
Więc zastanów się czy nadal chcesz być modelarzem.
Nie wiedziałem, że jest możliwość nabycia licencji albo patentówtankmania pisze:A my nie szukamy rozwiązań bo rozwiązania mamy gotowe.
A teraz to już sam nie wiem....zresztą, to tylko rzeczownik....jeden z wielutankmania pisze:Więc zastanów się czy nadal chcesz być modelarzem.
Czy ja mam coś z oczami, czy data 1 lipca zniknęła w niewyjaśnionych okolicznościach... ?Arkady72 pisze:Naprawdę mają innych za debili? Chodzi mi wsteczną datę.niedziela, 01 lipca 2012 21:23
Cytat cytowany przez Ziobera to chyba Spitona? Dostało się kiedyś Kamilowi na łamach pisemka a teraz Sebastian.