1/48 Tornado (prawie)IDS
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: 1/48 Tornado (prawie)IDS
masz racje. nawet nie było by duzo z tym roboty.
Super
Jakimi kolorami malowałeś zielony ? Można numery ?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
rlm 82. chyba. ten jasnozielony rlm w kazdym razie:>
Trudno się nie zgodzić. Przy większej liczbie userów będzie to jeszcze trudniejsze . Nie wiem czy nie lepiej pozakładać działy w sposób klasyczny z opcją możliwości moderacji przez autora? Byłoby zdecydowanie przejrzyściej i nie byłoby tyle przewijania forum z góry na dół. Obecnie forum jest za bardzo roztrzepane wg mnie.tankmania pisze:Slash pisze: Skoro nazakładaliście tych prywatnych pokoików to czemu galerie i tak wrzucacie wszystkie do jednego worka?
Myslę, że jest opinia iż w ogólnych jest bardziej zauważalne.
Technicznie niemożliwe.Arkady72 pisze: Nie wiem czy nie lepiej pozakładać działy w sposób klasyczny z opcją możliwości moderacji przez autora? Byłoby zdecydowanie przejrzyściej i nie byłoby tyle przewijania forum z góry na dół.
Przewijania niedługo nie będzie, a posty będzie się przenosić po ich śmierci publicznej i damy radę.
To może łatwiej zrobić normalne działy z samolotami, pancerką itp bez automoderacji? Przecież nikt z tego "prawa" nie korzysta i raczej nie będzie. Ludzie tutaj raczej prezentują wysoką samokontrolę
. To nas tu chyba przywiodło zresztą... Zyskała by przejrzystość forum. Sam chętniej zaglądam w konkretny temat, gdzie wabikiem jest tytuł pracy, autor nie zawsze.
Zapraszam do dyskusji na ten temat.
Zapraszam do dyskusji na ten temat.
Dzisiaj słońce, jutro deszcz...Arkady72 pisze:To może łatwiej zrobić normalne działy z samolotami, pancerką itp bez automoderacji? Przecież nikt z tego "prawa" nie korzysta i raczej nie będzie. Ludzie tutaj raczej prezentują wysoką samokontrolę![]()
Po co normalizować coś co każdy może sobie wybrać?
Będzie więcej tematów to się poszereguje w działy tematyczne, a siedząc chwilę można intuicyjnie wyknuć kto co robi. Nie przewiduję żeby się odważyło tysiące osób przyznać, że są frajdolarzami i zasypali forum galeriami.