http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=34117Jaho63 pisze:Dla rónowagi, poszukaj mi gdzie Traczyk pisze, że Ty prezentujesz żałosny poziom, albo spierdoliłeś model, bo nie dorobiłeś antenki?
trzeba zjechać na koniec strony.
http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=34117Jaho63 pisze:Dla rónowagi, poszukaj mi gdzie Traczyk pisze, że Ty prezentujesz żałosny poziom, albo spierdoliłeś model, bo nie dorobiłeś antenki?
Jaho63 pisze:Może być?KFS-miniatures pisze:spierdolił, bo z załozenia poszedł w jakies kuriozalne techniki rodem z wczesnej jury.tankmania pisze:Tu będę go akurat bronił. Nie spierdolą tylko Ci co nic nie robią. Nie będę atakował ludzi za brak umiejętności, nawet jak są kutasami.
to prawda, knuje, eksperymentuje, ale skoro przy tym ludzi bardziej odważnych i bezkompromisowych w eksperymentach śmiało dyskredytuje, to ja równie śmiało uwazam, ze dorabianie ideologii nie usprawiedliwia żałosnego poziomu
Dla rónowagi, poszukaj mi gdzie Traczyk pisze, że Ty prezentujesz żałosny poziom, albo spierdoliłeś model, bo nie dorobiłeś antenki?
nie. nie moze. trzeba bardzi złej woli, zeby uznać, ze pisałem o czymś wiecej niz o malowaniu, czy wrecz o śladach eksploatacji. szukaj dalej. i dla dobra wszystkich, na czas poszukiwan przestan szczekać, bo twoje usilne próby dowiedzenia, ze wszyscy są źli, a tylko ty pod ziemią zdobyłes mądrość życiową są męczące jak sraczka po meksykańskim żarciuJaho63 pisze:Może być?
Jak mądrość Kamil? Jestem całkiem zwyczajny facet. Co najwyżej mi nie odjebało.KFS-miniatures pisze:tylko ty pod ziemią zdobyłes mądrość życiową
każdy wariat tak twierdzi.Jaho63 pisze: Jak mądrość Kamil? Jestem całkiem zwyczajny facet. Co najwyżej mi nie odjebało.
Czarny, na co zwróciłeś uwagę? Na nadkola w Twoim aucie? W zamian dostałeś zdjęcie konkretnego samolotu z konkretną datą, który był pierwowzorem tamtego modelu.Czarny pisze: Czy przejechałem sie po kimś tak jak np Traczyk z Grzesiem po mnie za zwrócenie mi na to uwagi?
Hmmm. Każdy wariat twierdzi, że nie posiał jakieś wyższej mądrości? Ciekawe. Prawdopodobnie z punktu widzenia psychologii szczególnie.KFS-miniatures pisze:każdy wariat tak twierdzi.Jaho63 pisze: Jak mądrość Kamil? Jestem całkiem zwyczajny facet. Co najwyżej mi nie odjebało.
Cóż, czasem rzeczywiście nie wiadomo jak się zachować. Pozostaje zachować się porządnie.Jaho63 pisze: Kamil, ja Ci nie odpowiem podobnymi dosrywankami, bo to zaniża poziom nawet ostrej dyskusji. Nie poznaję Cię.