Achtung trawa!
Re: Samoloty się jednak brudzą (WWII)
Ja myślę że to forum należałoby przechrzcić na jakiś TraczZiob czy ZiobTracz (drugie moim zdaniem lepsze). Ciekawe czy faceci wiedzą o tym, jakiego paliwa intelektualnego dostarczają. Czytam to wiernie i bardziej mnie wciąga niż "Lód" Dukaja, którego nie mogę zmęczyć od miesięcy 
Nie martw się, są z wydarzeniami tu na bierząco.Arcturus pisze:Ja myślę że to forum należałoby przechrzcić na jakiś TraczZiob czy ZiobTracz (drugie moim zdaniem lepsze). Ciekawe czy faceci wiedzą o tym, jakiego paliwa intelektualnego dostarczają. Czytam to wiernie i bardziej mnie wciąga niż "Lód" Dukaja, którego nie mogę zmęczyć od miesięcy
Re: Achtung trawa!
Część wydzielona żeby nie musiał każdy przez to brnąć w tamtym temacie. 
-
Grzegorz2107
No i co z tego? Co to ma za znaczenie w kontekscie modelu przedstawiającego konkretnie stan na 5 września?Czarny pisze:
A wiesz jaka pogoda był np. 9 czy 10 wrzesnia 1940roku?....
9 wrzesnia
Weather: showery
.......
10 wrzesnia
Weather; cloudy with some rain
.......
LAŁO
W dniu, gdy Lock odnosił swoje zwycięstwa było ładnie.
http://battleofbritainblog.com/2010/09/ ... mber-1940/
Tak, ale dzień wcześniej juz nie koniecznie. Kolega Traczyk ci info podesłał? Do mnie też pisał na nPWM. POZDRAWIAMY WSZYSTKICH CZYTAJĄCYCH INCOGNITO.
Tak na marginesie a o rosie słyszałeś?
Tak na marginesie a o rosie słyszałeś?
-
Jaho63
Ja pierdziele. Tzn. niby to ja pierdziele?
A zające po lotnisku biegały? A srały? Pewnie też to trzeba wziąć pod uwagę? Dobra. Bawcie się.
A zające po lotnisku biegały? A srały? Pewnie też to trzeba wziąć pod uwagę? Dobra. Bawcie się.
Ostatnio zmieniony pt 31 sie 2012, 19:26 przez Jaho63, łącznie zmieniany 1 raz.
Co chciałeś prze to powiedzieć?Jaho63 pisze:Ja pierdziele. Tzn. niby to ja pierdziele?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
pewnie nic innego niz w pozostałych wątkach- ze jesteśmy ekstremistami i jego zdrowe spojżenie na sprawe nie moze juz tego znieśćCzarny pisze: Co chciałeś prze to powiedzieć?
-
Jaho63
Dokładnie tak.KFS-miniatures pisze:pewnie nic innego niz w pozostałych wątkach- ze jesteśmy ekstremistami i jego zdrowe spojżenie na sprawe nie moze juz tego znieśćCzarny pisze: Co chciałeś prze to powiedzieć?
-
Grzegorz2107
No i te roje słynnych angielskich muchmore.Jaho63 pisze:Ja pierdziele. Tzn. niby to ja pierdziele?