W zasadzie to dlaczego tak?KFS-miniatures pisze:a w zasadzie to dlaczego nie?Grzegorz2107 pisze:fakt wolności na tym forum nie powinien dawać Ci prawa wykorzystywania jej do obrażania.
Kij w mrowisko czyli rozbebeszanie czy artystyczne malowanie
-
Grzegorz2107
Re: Kij w mrowisko czyli rozbebeszanie czy artystyczne malow
- KFS-miniatures
- Kontakt:
bo jestes irytującym kutasem i internetową mendą. prawda, że wystarczy?Grzegorz2107 pisze:W zasadzie to dlaczego tak?
-
Jaho63
No widzisz Grześ. Robi się powoli porządek na FUN forum. Nie trafiłeś. Kamil chyba potrzebuje łagodnie wchodzących kutasów. Nieirytujących.KFS-miniatures pisze: bo jestes irytującym kutasem i internetową mendą. prawda, że wystarczy?
Dobra Kamil, jeśli o mnie chodzi wygrałeś. Nie mam wygórowanych potrzeb, jak sam wiesz pracowałem "na dole". Ale nie na dnie.
Trzeba było tylko jaśniej postawić wytyczne.
Ostatnio zmieniony pt 31 sie 2012, 20:37 przez Jaho63, łącznie zmieniany 1 raz.
W końcu jakieś argumenty w tej dyskusji. Nie powiem, że twarde, bo jeden co prawda miękki, ale jednak argument.KFS-miniatures pisze:bo jestes irytującym kutasem i internetową mendą. prawda, że wystarczy?
-
Jaho63
Bercik. Piszesz o lizaniu dupy, ale ty już wlazłeś po uszy!
Czarny. Grzegorz wytłumaczył Ci jak się błaźniłeś w "wywodach o błotnikach", opisał Ci wszystko po kolei. Ale jak widać mur.
Kamil. Zawsze uważałem, że jesteś hardkor, ale nigdy nie utożsamiałem Cię z takim poziomem intelektualnym. Jak ci to pasuje to gratuluję.
Czarny. Grzegorz wytłumaczył Ci jak się błaźniłeś w "wywodach o błotnikach", opisał Ci wszystko po kolei. Ale jak widać mur.
Kamil. Zawsze uważałem, że jesteś hardkor, ale nigdy nie utożsamiałem Cię z takim poziomem intelektualnym. Jak ci to pasuje to gratuluję.
Ostatnio zmieniony pt 31 sie 2012, 20:41 przez Jaho63, łącznie zmieniany 1 raz.
A powiedz mi Janusz, lepiej wkurwiać ludzi w wysoce wysublimowany sposób i w białych rękawiczkach, czy wprost?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
a to zalezy od sytuacjiBercik pisze:A powiedz mi Janusz, lepiej wkurwiać ludzi w wysoce wysublimowany sposób i w białych rękawiczkach, czy wprost?
Scenariusz jest zawsze taki sam. Grzegorz wchodzi w środowisko, w którym wypowiadają się ludzie o określonych poglądach i wali na całego swoje cholernie poprawne i merytoryczne posty ze stanowiskiem zupełnie przeciwnym. Drąży i drąży aż wkurwi ludzi tak, że zaczynają skakać sobie do gardeł. Sam grzecznie czeka z boku i obserwuje, biedna ofiara sytuacji. Na koniec mamy niesmak i ktoś deklaruje, że chromoli takie forum. Tym razem jest to Janusz. Janusz się obrazi, ale qrwa Grzegorz zostanie. Who next?
-
Jaho63
OK Bercik.Skoro chcesz, napiszę Ci wprost.
Zrobiłęś Spita I niezłego, średniego. Z dziwnymi okopceniami. Ludzie napisali ci, że to jest dziwne i mało wiarygodne. Najpierw się gimnastykowałeś, potem obraziłeś jak pizda. Teraz wskoczyłeś w to forum i myślałem, że było minęło, będzie OK. Ale włazisz w dupę Kamila bez wazeliny, że nie da się na to patrzeć.
Aha, ja się nie obrażam. Po prostu rozróżniam bezpośredniość od chamstwa.
Zrobiłęś Spita I niezłego, średniego. Z dziwnymi okopceniami. Ludzie napisali ci, że to jest dziwne i mało wiarygodne. Najpierw się gimnastykowałeś, potem obraziłeś jak pizda. Teraz wskoczyłeś w to forum i myślałem, że było minęło, będzie OK. Ale włazisz w dupę Kamila bez wazeliny, że nie da się na to patrzeć.
Aha, ja się nie obrażam. Po prostu rozróżniam bezpośredniość od chamstwa.
Ostatnio zmieniony pt 31 sie 2012, 20:47 przez Jaho63, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak wchodzisz do gorącej wody to nie płacz, że parzy. Niby taki chcesz być męski, a póżniej jak cnotka się zachowujesz...Jaho63 pisze:No widzisz Grześ. Robi się powoli porządek na FUN forum. Nie trafiłeś. Kamil chyba potrzebuje łagodnie wchodzących kutasów. Nieirytujących.KFS-miniatures pisze: bo jestes irytującym kutasem i internetową mendą. prawda, że wystarczy?
Dobra Kamil, jeśli o mnie chodzi wygrałeś. Nie mam wygórowanych potrzeb, jak sam wiesz pracowałem "na dole". Ale nie na dnie.
Trzeba było tylko jaśniej postawić wytyczne.