Kij w mrowisko czyli rozbebeszanie czy artystyczne malowanie

Niegroźnie
Grzegorz2107

Re: Kij w mrowisko czyli rozbebeszanie czy artystyczne malow

Post autor: Grzegorz2107 »

KFS-miniatures pisze:
Grzegorz2107 pisze:fakt wolności na tym forum nie powinien dawać Ci prawa wykorzystywania jej do obrażania.
a w zasadzie to dlaczego nie?
W zasadzie to dlaczego tak?
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

Grzegorz2107 pisze:W zasadzie to dlaczego tak?
bo jestes irytującym kutasem i internetową mendą. prawda, że wystarczy?
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

KFS-miniatures pisze: bo jestes irytującym kutasem i internetową mendą. prawda, że wystarczy?
No widzisz Grześ. Robi się powoli porządek na FUN forum. Nie trafiłeś. Kamil chyba potrzebuje łagodnie wchodzących kutasów. Nieirytujących.
Dobra Kamil, jeśli o mnie chodzi wygrałeś. Nie mam wygórowanych potrzeb, jak sam wiesz pracowałem "na dole". Ale nie na dnie.
Trzeba było tylko jaśniej postawić wytyczne.
Ostatnio zmieniony pt 31 sie 2012, 20:37 przez Jaho63, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bercik

Post autor: Bercik »

KFS-miniatures pisze:bo jestes irytującym kutasem i internetową mendą. prawda, że wystarczy?
W końcu jakieś argumenty w tej dyskusji. Nie powiem, że twarde, bo jeden co prawda miękki, ale jednak argument.
Obrazek
Jaho63

Bercik. Piszesz o lizaniu dupy, ale ty już wlazłeś po uszy!
Czarny. Grzegorz wytłumaczył Ci jak się błaźniłeś w "wywodach o błotnikach", opisał Ci wszystko po kolei. Ale jak widać mur.
Kamil. Zawsze uważałem, że jesteś hardkor, ale nigdy nie utożsamiałem Cię z takim poziomem intelektualnym. Jak ci to pasuje to gratuluję.
Ostatnio zmieniony pt 31 sie 2012, 20:41 przez Jaho63, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bercik

A powiedz mi Janusz, lepiej wkurwiać ludzi w wysoce wysublimowany sposób i w białych rękawiczkach, czy wprost?
Obrazek
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

Bercik pisze:A powiedz mi Janusz, lepiej wkurwiać ludzi w wysoce wysublimowany sposób i w białych rękawiczkach, czy wprost?
a to zalezy od sytuacji
Awatar użytkownika
Bercik

Scenariusz jest zawsze taki sam. Grzegorz wchodzi w środowisko, w którym wypowiadają się ludzie o określonych poglądach i wali na całego swoje cholernie poprawne i merytoryczne posty ze stanowiskiem zupełnie przeciwnym. Drąży i drąży aż wkurwi ludzi tak, że zaczynają skakać sobie do gardeł. Sam grzecznie czeka z boku i obserwuje, biedna ofiara sytuacji. Na koniec mamy niesmak i ktoś deklaruje, że chromoli takie forum. Tym razem jest to Janusz. Janusz się obrazi, ale qrwa Grzegorz zostanie. Who next?
Obrazek
Jaho63

OK Bercik.Skoro chcesz, napiszę Ci wprost.
Zrobiłęś Spita I niezłego, średniego. Z dziwnymi okopceniami. Ludzie napisali ci, że to jest dziwne i mało wiarygodne. Najpierw się gimnastykowałeś, potem obraziłeś jak pizda. Teraz wskoczyłeś w to forum i myślałem, że było minęło, będzie OK. Ale włazisz w dupę Kamila bez wazeliny, że nie da się na to patrzeć.
Aha, ja się nie obrażam. Po prostu rozróżniam bezpośredniość od chamstwa.
Ostatnio zmieniony pt 31 sie 2012, 20:47 przez Jaho63, łącznie zmieniany 1 raz.
tankmania

Post autor: tankmania »

Jaho63 pisze:
KFS-miniatures pisze: bo jestes irytującym kutasem i internetową mendą. prawda, że wystarczy?
No widzisz Grześ. Robi się powoli porządek na FUN forum. Nie trafiłeś. Kamil chyba potrzebuje łagodnie wchodzących kutasów. Nieirytujących.
Dobra Kamil, jeśli o mnie chodzi wygrałeś. Nie mam wygórowanych potrzeb, jak sam wiesz pracowałem "na dole". Ale nie na dnie.
Trzeba było tylko jaśniej postawić wytyczne.
Jak wchodzisz do gorącej wody to nie płacz, że parzy. Niby taki chcesz być męski, a póżniej jak cnotka się zachowujesz...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”