Poskarżył się d. kolegom. No jak w pysk dał d. do kwadratu.Czarny pisze:To dokładnie miał na myśli kolega Grzesioo:
Grzegorz2107 pisze:Tytuł: Rekordy na forum
Już zrobiony . Zawiera jedno słowo na d.Czarny pisze:Zrób mi profil psychologiczny, wiem że to potrafisz.
Bylo na PW no bo samej literki d z usmieszkiem może nie zauważą a jak napisze bardziej otwarcie to ucierpi PR stonowanego miłego kolegi z forum.
Rekordy na forum
-
Grzegorz2107
Re: Rekordy na forum
Ostatnio zmieniony pt 31 sie 2012, 21:08 przez Grzegorz2107, łącznie zmieniany 1 raz.
O jednak puściły postronki? Widze że kolega nie taki jedna grzeczny i ułozony
-
Grzegorz2107
Grzeczy i ułożony, ale jak coś jest między nami na PW, to nie bez przyczyny. Proste i oczywiste, nawet na tym zabawnym forum.Czarny pisze:O jednak puściły postronki? Widze że kolega nie taki jedna grzeczny i ułozony
- KFS-miniatures
- Kontakt:
tak samo, jak babe to po nerkach trzeba lac, bo jak po ryju zdzielisz, to ludzie zauważą..Grzegorz2107 pisze:ale jak coś jest między nami na PW, to nie bez przyczyny.
Grzegorz2107 pisze:Grzeczy i ułożony, ale jak coś jest między nami na PW, to nie bez przyczyny. Proste i oczywiste, nawet na tym zabawnym forum.Czarny pisze:O jednak puściły postronki? Widze że kolega nie taki jedna grzeczny i ułozony
Nie, po prostu nie. Pokaz ludziom swoja prawdziwą twarz. Ta która chowasz za maską miłego kumpla z forum - twarz cynicznego cwaniaka który wchodzi tylko po to na to forum żeby zrobić afere.
Nie odpowiedziałeś mi wciąż na jedno pytanie z PW i pewnie już nie odpowiesz bo twoją działalność na forum cechuje to, że jak dobrniesz do punktu gdzie już dalje wichrzyć się nie da albo ktoś twoje wichrzenie może brucic przeciw tobie to zmieniasz temat.
-
Mecenas/Kolekcjoner
37 użytkownikówMecenas/Kolekcjoner pisze:Dziś padł rekord użytkowników na forum - 29![]()
musze juz zmienic na 30
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Przylecieli setną małpkę zobaczyć jak wywija koziołki?Mecenas/Kolekcjoner pisze:37 użytkownikówMecenas/Kolekcjoner pisze:Dziś padł rekord użytkowników na forum - 29![]()
musze juz zmienic na 30
-
Mecenas/Kolekcjoner
a ja zmieniłemKFS-miniatures pisze:37 nawet
-
Mecenas/Kolekcjoner
hahahhahahahatankmania pisze:Przylecieli setną małpkę zobaczyć jak wywija koziołki?Mecenas/Kolekcjoner pisze:37 użytkownikówMecenas/Kolekcjoner pisze:Dziś padł rekord użytkowników na forum - 29![]()
musze juz zmienic na 30