tankmania pisze:Ja Ciebie nie będę oceniał bo mam na to wywalone, zrobi to tabun innych
Ale ja lubię wiedzieć gdzie, z kim jestem. Skoro tabunowi to odpowiada...
Poza tym, niech wam będzie że to foch, ale skoro jakaś grupka daje mi odczuć, że nie jestem mile widziany
KFS-miniatures pisze:miałem nadzieje, że jaho jednak strzelił focha
Czarny pisze:Jahoo, liczyłes ile razu juz pisałes że zamykasz jape i nie będziesz sie udzielał?
To wale na to kupsko.
Czarny nie liczyłem. Być może nareszcie zauważyłeś coś z sensem.
Jaho63 pisze:Być może nareszcie zauważyłeś coś z sensem.
prędzej w globalne ocieplenie uwierze niż w to
W to, że Czarny zauważył coś sensownego??
No faktycznie nie sprawia wrażenia żeby na co dzień z łatwością mu to przychodziło, ale teraz przyznałem mu rację, że nieraz chciałem gdzieś, czymś pierdolnąć, ale cóż, słabość.
Jak na razie to tylko nPWM dał mi radę.
Ostatnio zmieniony pt 31 sie 2012, 21:15 przez Jaho63, łącznie zmieniany 1 raz.
Chłopaki, ja pierdole. To ma być miłość intermodelarska. To ma być słodkie głaskanie po kutasach ?? !!!
Jaho to fajny chłop. Stara się być trochę przeciw. I super. Żebyśmy nie zgłupieli. Na MR nie można być trochę przeciw. A TU mam nadzieje można.
1. Traczyk identyfikowany jako Ziobrysta , już od jakiegoś czasu Ziobrystą nie jest. To też jest fajny chłop. A że czasem coś dowali, bo ma gorszy dzień, to co? Trudno.
Spita zrobił fajnego. Trochę mu odwaliło na punkcie tego spita zajebistosci. Zdarza się.
2. Kamil, Tobie też czasem wali w czajnik.
3. Grzegorz przyszedł tu robić rozróbę. I fajnie. Grzegorz to tez fajny chłop.
4. Myślę, że czarny też jest pewnie fajny chłop, choć nieraz się ze mną pożarł(albo ja z nim)
A najlepszym sposobem pokazanie wyższości jednej drogi nad druga są dobre modele.
Wielu z nas idzie swoja drogą, starając się robić takie modele jaki im się w głowach lęgną. I super. Starajmy sie koncentrowac na pozytywach. Na tym co wyszło, a nie wyśmiewać to co nie wyszło.
A teraz ide biesiadować. Goście przychodzą ,-))
Ostatnio zmieniony pt 31 sie 2012, 21:29 przez spiton, łącznie zmieniany 1 raz.
spiton pisze:
A najlepszym sposobem pokazanie wyższości jednej drogi nad druga są dobre modele.
)
To Ty też uwierzyłeś, ze jest jakaś konieczność wyboru drogi?
Niech sobie AZ z MR robi swoje, Ty swoje, a ja mogę robić co innego. Jak zaczniemy budować coś na konfliktach, które rodzą się w głowach ludzi, których to bawi dla samej zabawy, to zobacz co się dzieje, nawet Ty uważasz, że przyszedłem tu rozróbę zrobić. Paranoja Panie Turecki, paranoja.