Kij w mrowisko czyli rozbebeszanie czy artystyczne malowanie

Niegroźnie
Czarny

Re: Kij w mrowisko czyli rozbebeszanie czy artystyczne malow

Post autor: Czarny »

Jaho63 pisze: W robocie miałem czasem ludzi naprawdę... prostych. Niektórzy po podstawówce. Zdarzali się tacy, którym nie dało się najprostszych poleceń przekazać ustnie. Trzeba było pokazać. Weź to i zanieś tu i połóż
I tzreba było do kierowania nimi postawic kogos na ich poziomie intelektualnym, dla tego wybrali ciebie.
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

Czarny pisze:I tzreba było do kierowania nimi postawic kogos na ich poziomie intelektualnym, dla tego wybrali ciebie.
Przepraszam. Jednak nie miałem racji z tymi 12-latkami.
Ty masz chłopie poziom intelektualny 8-mio latka. I to przeciętnego!!! :lol: :lol:
Czarny

Post autor: Czarny »

Jaho63 pisze:
Czarny pisze:I tzreba było do kierowania nimi postawic kogos na ich poziomie intelektualnym, dla tego wybrali ciebie.
Ty masz chłopie poziom intelektualny 8-mio latka. I to przeciętnego!!! :lol: :lol:

I to z chorobą psychiczną
Jaho63

Czarny pisze:
Jaho63 pisze:

I to z chorobą psychiczną
Na te tematy nie żartuję.
Awatar użytkownika
TYTUS

Post autor: TYTUS »

Panowie! Panowie!
"Koleżeństwo i integracja celów to zapewniony sukces w działaniu"
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
tankmania

Post autor: tankmania »

Jaho63 pisze: Ty masz chłopie poziom intelektualny 8-mio latka. I to przeciętnego!!! :lol: :lol:
No i widzisz Janusz. Przyczyna - skutek, sam od tego nie jesteś wolny. Czujesz się urażony i schodzisz coraz niżej, ale siebie zapewne doskonale rozumiesz...
tankmania

TYTUS pisze:Panowie! Panowie!
"Koleżeństwo i integracja celów to zapewniony sukces w działaniu"
Po co się oszukiwać i snuć utopijne teorie. Nie będzie wszech panującej miłości, chociażby wylano miliardy słów na ten temat. Jedynym consensusem jest tolerancja i brak pseudo-socjologiczno-psychologicznych analiz. Dopóty jedni nie oduczą się oceniać drugich dopóty wojenka będzie... ku uciesze gawiedzi i prowokatorów.

Bo najbardziej znamienne jest to, że wszyscy piszą, że chcą pokoju i w spokoju robić po swojemu. Problem polega na tym, że jedni jak piszą, że chcą to chcą, a inni jak piszą, że chcą to piszą. I tak na okrągło, aż do nastepnego razu...
Jaho63

tankmania pisze:No i widzisz Janusz. Przyczyna - skutek, sam od tego nie jesteś wolny. Czujesz się urażony i schodzisz coraz niżej, ale siebie zapewne doskonale rozumiesz...
Tak jest. I to też próbuję Ci uzmysłowić.
Gdyby Grzegorz tu wlazł i pociskał takie prostackie, nawet nie dające rady być uszczypliwymi, teksty, to na Twoje kontry bym nic nie pisnął! A gdzie, sam bym Grzegorza "prostował".
Tylko, że to miejsca nie miało.
tankmania pisze:Bo najbardziej znamienne jest to, że wszyscy piszą, że chcą pokoju i w spokoju robić po swojemu. Problem polega na tym, że jedni jak piszą, że chcą to chcą, a inni jak piszą, że chcą to piszą. I tak na okrągło, aż do nastepnego razu...
No, i kuźwa Tyś jest z tych co chcą? :lol: :lol:
tankmania

Jaho63 pisze: Gdyby Grzegorz tu wlazł i pociskał takie prostackie,
A dlaczego muszą być prostackie, a nie mogą być inteligentnie zawoalowane? Bo Ty tylko takie rozróżniasz? Bo takie Tobie przeszkadzają? Bo nie jesteś w stanie ich zauważyć?
A mi przeszkadzają inne. I co?
Jaho63 pisze: No, i kuźwa Tyś jest z tych co chcą? :lol: :lol:
A skąd kurwa Ty znowu wiesz co ja chcę? Jakieś nowe sposoby psychoanalizy wyniesione z podziemia?

I miałem dzisiaj wziąć się i zacząć Hellcata, a znowu dzień spierdolony bo się dalem wciągnąć w jakieś idiotyczne dyskusje z "socjologami modelarskimi i nie tylko".
Od jutra łby sobie urywajcie beze mnie.
rollingstones

Post autor: rollingstones »

chyba sobie coś kupię do sklejania -modelarstwo jest jednak zajebiste. Acha czy mogę prosić o dostęp do wysokiego stężenia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”