I tak walnąłem ponad 60 postów w jeden dzień. Jeśli coś przegapiłem, to cóż, wskaż mi na jaki ważny post nie dałem Ci odpowiedzi.tankmania pisze: Przeczytałem jeszcze raz wszystko od momentu przyjścia Grzesia i Tobie też polecam.
Dwie pierwsze strony dyskusji i na brak argumentów Grzegorz przestał odpisywać na posty. Na moje, na Arkadego kiedy mu udowodnił, że jest "krytykanckim maniakiem".
Arkady dostał wiadomość na PW. Może ją upublicznić, nie mam akurat nic przeciw temu. Ja mu tam udowodniłem, że jego dowód jest błędny.
OK , to prawda, Czarny reaguje agresją, gdy brakuje mu argumentów, ale są tu tacy, którzy tak reagują bez przyczyny. Z czystej głupoty jedynie, albo braku hamulców.Skupił się na Czarnym, zobaczył, że Czarny będzie najłatwiejszy do wyprowadzenia z równowagi.
Paranoja panie Turecki. Albo brak poczucia humoru. Naprawdę nie wiem co gorsze.Na post Marka Naji zaregował szyderczymi "prawami Naji".
Prawa Naji nie trzeba kodyfikować, bo tak naprawdę nikt nikogo na siłę do niczego nigdy nie zmusza. Jeszcze raz uprzejmie proszę, podaj mi kombinacje klawiszy, która sprawia, że można zmuszać kogoś do robienia tego czego chcę na odległość.
Co udowodnić, że społeczność forumowa SF bez moderacji jest jak stado w pijalni piwa sprzed 30 lat, prowadzonej przez największego zakapiora na dzielnicy i jego konkubinę.Wybrał Czarnego bo taki adwersarz mu pasował, niewymagający, na którym można coś udowodnić.
Mechanizm dokładnie ten sam, jak do takowej pijalni wchodził obcy, mówił dzień dobry i zamawiał małe piwo.