Czarny jest Biały
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: Czarny jest Biały
Pewnie się w Nilu wykąpał.
-
Jaho63
Chyba przeczytał całego "kija w mrowisku" i z przerażenia zbielał.
To jakaś forma washa?tankmania pisze:Pewnie się w Nilu wykąpał.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
czarną mia skórę i sie wybielił?
było nie było, jest biały. niemniej jednak licze na to, ze jaho zgodnie z deklaracja wytłumaczy mi, ze jestem w błedzie. spodziewam się conajmniej 1350 jego odpowiedzi w tym wątku
było nie było, jest biały. niemniej jednak licze na to, ze jaho zgodnie z deklaracja wytłumaczy mi, ze jestem w błedzie. spodziewam się conajmniej 1350 jego odpowiedzi w tym wątku
-
Jaho63
A te 350 z "kija" mi zaliczasz? Zostałby tylko tysiączek?KFS-miniatures pisze:podziewam się conajmniej 1350 jego odpowiedzi w tym wątku
Jaho63 pisze:Chyba przeczytał całego "kija w mrowisku" i z przerażenia zbielał.
Nie, tylko nauczyło mnie życie że
a) głupszym się ustępuje więc po co mam dalej wymieniać się komentarzami z toba czy grześkiem
b) z koniem się nie kopie a tym bardziej jeśli konie maja przewagę liczebną
c) że HANYS to nie człowiek a stan umysłu i trzeba miec świadomość że do jego wariacji trzeba podchodzić z dużym dystansem.
-
Jaho63
Ale skoro się wymieniasz...Czarny pisze:a) głupszym się ustępuje więc po co mam dalej wymieniać się komentarzami z toba czy grześkiem
Spokojnie, czuj się jak u siebie wszak "Głupota nigdy nie przekracza granic; gdzie stąpnie, tam jej terytorium."
To i tak lepsze od zażartego gorola.Czarny pisze:c) że HANYS to nie człowiek a stan umysłu
I mam kluczową odpowiedź:
Czarny pisze:Czarny jest biały, choć nie sprawia takiego wrażenia
Pijesz do Spitona? Ja innego górala na forum nie znam, sam też nie jestem.Jaho63 pisze: To i tak lepsze od zażartego gorola.
http://pl.wikipedia.org/wiki/GorolCzarny pisze:Pijesz do Spitona? Ja innego górala na forum nie znam, sam też nie jestem.Jaho63 pisze: To i tak lepsze od zażartego gorola.