Kij w mrowisko czyli rozbebeszanie czy artystyczne malowanie

Niegroźnie
Grzegorz2107

Re: Kij w mrowisko czyli rozbebeszanie czy artystyczne malow

Post autor: Grzegorz2107 »

spiton pisze: Ta formuła wynika jedynie z potrzeby odgrywania roli niechcianego kaznodziei. I jest moim zdaniem po prostu tchórzliwa.
Twoja ocena. Ja to nazwę wolnym wyborem. Patrząc np. na to co się tu dzieje i co potencjalni dyskutanci na otwartym forum MR mogliby zrobić, to ta decyzja jest jak najbardziej zrozumiała. Tchórzliwa? Ja sam nie mam problemu z podejmowaniem ryzykownych akcji, ale nie nazywam tchórzami ludzi, którzy unikają pakowania się w beznadziejne sytuacje i konflikty. :D
Poza tym jeszcze raz Ci powiem, problemem nie jest AZ i MR. Problemem jest podkręcana paranoja wokół tych skrótów.
Grzegorz, zobacz, napierdalasz po chłopakach juz od dwóch dni, i ciągle możesz zdobywać punkty i dochodzić swoich racji.

Spiton, masz na pewno dobrze ustawiony celownik?
Nie "napierdalam", a spokojnie argumentuję. Problem z rozróżnianiem?
I nikt Ci nie zamyka ust.
Nie, oczywiście, że nie. Otwórz oczy Seb. Nazywasz to dyskusją? Już od dwóch dni wiadomo, że nie ma szans na dyskusję. Otwieranie ust ma już zupełnie inny sens.
panuje tu równość wobec prawa Czyli jest to sytuacja wyjątkowa i piękna.
Tak, masz rację, obowiązuje go również polskie prawo, np KK wyższy od regulaminów forum. Zresztą jak na każdym innym forum.
Marek Naja

Post autor: Marek Naja »

Ej, no weź od razu donos do prokuratury napisz! Co się krygujesz?
spiton

Post autor: spiton »

Grzegorz2107 pisze:
spiton pisze: panuje tu równość wobec prawa Czyli jest to sytuacja wyjątkowa i piękna.
Tak, masz rację, obowiązuje go również polskie prawo, np KK wyższy od regulaminów forum. Zresztą jak na każdym innym forum.
No nie zupełnie, bo na innych forach, gdzie rządzą moderatorzy, jedni mogą więcej inni mniej. I ci co mogą więcej to wykorzystują. A tu mogę tyle samo co każdy inny. Jak ktoś mnie nie lubi, albo Ciebie, to i tak nic nie może zrobić.
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

I co? Już koniec? Po terapii? Poszedł?
Phi... :(
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
Czarny

Post autor: Czarny »

Ja obstawiam, że:

a) albo poszedl doczytać KK, KPK, CKM, i jeszcze inne
b) albo, co jest bardziej prawdopodobne, ładuje akumulatory do dalszej walki w imię sprawiedliwości i nierówności społecznej na rodzinnym obiadku.
Grzegorz2107

Post autor: Grzegorz2107 »

Marek Naja pisze:Widzisz, czyli sam przyznajesz, że przyszedłeś tu zrobić porządek, a nie dyskutować. No bo jak to tak zostawić w spokoju takie miejsce? Jakieś kompleksy, nie zabliźnione urazy?
Nie ma sprzeczności, bo żeby uporządkować, zmienić bałagan w cudzych poglądach, trzeba dyskutować.
Proste i logiczne, gdybyś mnie wtedy zapytał jaki porządek mam na myśli, to byś taką opowiedź dostał. Zamiast tego poczułeś, że mogę być jakimś zagrożeniem :D
Ja taki bałagan widzę i próbowałem to wypunktować. Moja argumenty są dla Ciebie niewidzialne, więc daj już sobie spokój i nie pisz do mnie więcej.
Widać nie w smak tam gdzieś w świecie, że tu się zebrała grupka ludzi o podobnym punkcie widzenia na hobby. Nie w smak, a kurwa zaglądają po cichcu i widać ich telepie.
Ja sądzę, że ich to ryra. Żaden tu nie wskakuje i nie robi syfu , bo akurat mu się coś ubździło i uważa, ze to korzystne dla przekłucia tego nadymanego balonu w jakim unoszą się artyści malarze polichromii w plastiku.
tankmania

Post autor: tankmania »

Grzegorz2107 pisze: Moja argumenty są dla Ciebie niewidzialne, więc daj już sobie spokój i nie pisz do mnie więcej.
To z kim Ty sierotko będziesz teraz pisał jak Marek był ostatnim który się z Tobą bawił? :(

Sam sobie siądziesz w kąciku i będziesz paluszkiem w gówienku kręcił?
el Rozito

Post autor: el Rozito »

Ej, Wy robicie te modele czy wypracowania piszecie? Czy też tak zajebiście dużo czasu macie, żeby taką pianę tłuc i je jeszcze robić ;) Zaglądam, a tu już 54 strony... Paluszkiem w gówienku? Też jest zajęcie, zależy co kto lubi :lol:
tankmania

Post autor: tankmania »

el Rozito pisze:... Paluszkiem w gówienku? Też jest zajęcie, zależy co kto lubi :lol:
Każdy ma takie hobby na jakie mu pozwalają manualne zdolności. ;)
Mecenas/Kolekcjoner

Post autor: Mecenas/Kolekcjoner »

Michał a czy nie lepiej ten pieluszek gdzie indziej wsadzic...
Ale jak to napisałeś to się tak swojsko zrobiło. Pojechales tak na ludowo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”