Twoja ocena. Ja to nazwę wolnym wyborem. Patrząc np. na to co się tu dzieje i co potencjalni dyskutanci na otwartym forum MR mogliby zrobić, to ta decyzja jest jak najbardziej zrozumiała. Tchórzliwa? Ja sam nie mam problemu z podejmowaniem ryzykownych akcji, ale nie nazywam tchórzami ludzi, którzy unikają pakowania się w beznadziejne sytuacje i konflikty.spiton pisze: Ta formuła wynika jedynie z potrzeby odgrywania roli niechcianego kaznodziei. I jest moim zdaniem po prostu tchórzliwa.
Poza tym jeszcze raz Ci powiem, problemem nie jest AZ i MR. Problemem jest podkręcana paranoja wokół tych skrótów.
Grzegorz, zobacz, napierdalasz po chłopakach juz od dwóch dni, i ciągle możesz zdobywać punkty i dochodzić swoich racji.
Spiton, masz na pewno dobrze ustawiony celownik?
Nie "napierdalam", a spokojnie argumentuję. Problem z rozróżnianiem?
Nie, oczywiście, że nie. Otwórz oczy Seb. Nazywasz to dyskusją? Już od dwóch dni wiadomo, że nie ma szans na dyskusję. Otwieranie ust ma już zupełnie inny sens.I nikt Ci nie zamyka ust.
Tak, masz rację, obowiązuje go również polskie prawo, np KK wyższy od regulaminów forum. Zresztą jak na każdym innym forum.panuje tu równość wobec prawa Czyli jest to sytuacja wyjątkowa i piękna.