Obyś się wyrobił do do chwili wypuszczenia MF.Czarny pisze:albo przerabianie owiewki
MIG-23M Trumpeter 1/48
Re: MIG-23M Trumpeter 1/48
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Nie ma co specjalnie przerabiać. Wystarczy, że omaskuje osłonę tak jakby była tam ta rama pośrodku i po malowaniu nie będzie nic widać. Pod warunkiem, że Czarny, który jest Biały osiągnął mistrzostwo świata w malowaniu plastikowych polichromiiJBZ pisze:Obyś się wyrobił do do chwili wypuszczenia MF.Czarny pisze:albo przerabianie owiewki
Tylko tyle-jedna rama osłony?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
W zasadzie tak. W M są jeszcze jakieś drobne antenki w tyle kadłuba.JBZ pisze:Tylko tyle-jedna rama osłony?
Chyba wybrnąłem z Trumpkowej pułapki. Zamówiłem drugiego eMa w Exito, skoro Darek napisał, że są. Sklecę sobie jednego MF z dwiema belkami APU-23 jak się patrzy a drugi będzie M z czterema pociskami R-3/13.
Jihaaaaaaa.
Machne ją kredkami świecowymi i wam oczy zbieleją jak mi skóra.Arkady72 pisze: Pod warunkiem, że Czarny, który jest Biały osiągnął mistrzostwo świata w malowaniu plastikowych polichromii!
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Importer poinformował Trumpetera o pytaniach i niepokojach modelarzy odnośnie kompletności tego Miga - i czeka teraz na oficjalną odpowiedź...
Model dzisiaj obmacany, rewelka na pierwszy rzut oka. Zbiorniki są dwa szczęśliwie ale APU-23 tylko jedna.
No to czekamy na warsztacikArkady72 pisze:Model dzisiaj obmacany, rewelka na pierwszy rzut oka. Zbiorniki są dwa szczęśliwie ale APU-23 tylko jedna.
Muszę jeszcze otrzymać drobnicę od lobbystów i ruszam z koksem. Masz już swojego?
Jutro max w środe będzie u mnie.
Mig-23 miał to samo krzesełko co Ołówek?
Mig-23 miał to samo krzesełko co Ołówek?