Poproś adminów z PWM, może mają kopie.Jaho63 pisze: Tanku, z zacytujesz mi taką wymianę? Dla mnie to by był faktycznie namolny frustrat. Masz to gdzieś pod ręką?
Kij w mrowisko czyli rozbebeszanie czy artystyczne malowanie
Re: Kij w mrowisko czyli rozbebeszanie czy artystyczne malow
Przepraszam, że się wcinam w Twoją rozmowę z Tankiem... ale kiedy zacytujesz to o co Cie prosiłem już kilka razy?Tanku, z zacytujesz mi taką wymianę? Dla mnie to by był faktycznie namolny frustrat. Masz to gdzieś pod ręką?
-
Grzegorz2107
strasznie przypomina rozmowę Czarnego z KYCzartem na nPWM tym Spitfire i błocie z nadkoli jego auta po renowacji. Wypisz wymaluj. I to na dwóch forach jednocześnie.tankmania pisze:
Stary, dla jasności. Możesz sobie pisać ile wlezie i to nie jest kwestia mojej paranoi tylko Twojego namolstwa.
Ty piszesz:
-ten model jest daleki od oryginału bo...
ja piszę:
-ok, ale ja taki chcę...
Ty:
-ale nie powinien być taki bo...
ja:
-ok, ale jest i taki będzie...
Ty:
-ale nie powinien taki być, bo...
ja:
-ok, nie powinien, ale będzie...
Ty:
-ale w takim stanie nie powinien się nazywać XXX tylko być w dziale sf
ja:
-być może, ale zostanie tutaj i zostanie taki jak jest bo ja tak chcę...
Ty:
-ale w takim stanie nie przypomina................................ i tak w pizdu, aż do zrzygania..
Ostatnio zmieniony pn 03 wrz 2012, 01:21 przez Grzegorz2107, łącznie zmieniany 1 raz.
Możesz Bercik, i tak Cię lubię.Bercik pisze: ani Pawła.
Sorry, ale ktoś za idiotę musi tutaj robić w tym szambie. Skoro już na mnie ciąży taka łata to nie ma sensu w to wciągać innych.
-
Jaho63
Berciku ale ja do Ciebie też nie. I dlatego Ci napisałem, żebyś nie czytał, skoro to zmienia Twoje spokojne podejście.
Moja rozmowa z Tankiem nie jest o konkretnym modelu, a o dupie Maryni. Nie ma porównania.
Arkady ja nie będę ludzi wytykał palcami. Chyba, że Marek sam powie, że tak pisał.
Moja rozmowa z Tankiem nie jest o konkretnym modelu, a o dupie Maryni. Nie ma porównania.
Arkady ja nie będę ludzi wytykał palcami. Chyba, że Marek sam powie, że tak pisał.
Ostatnio zmieniony pn 03 wrz 2012, 01:24 przez Jaho63, łącznie zmieniany 2 razy.
A to mnie akurat nie dziwi...Grzegorz2107 pisze:
Nie przypominam sobie tego typu namolności z mojej strony...
-
Grzegorz2107
A co ty taki namolny się zrobiłeś?Arkady72 pisze:Przepraszam, że się wcinam w Twoją rozmowę z Tankiem... ale kiedy zacytujesz to o co Cie prosiłem już kilka razy?Tanku, z zacytujesz mi taką wymianę? Dla mnie to by był faktycznie namolny frustrat. Masz to gdzieś pod ręką?
Natarczywy i namolny, terapia daje jednak zbyt silne efekty.
No właśnie dlatego wysiadam. Lubię Tarantino ale poziom absurdu tutaj po prostu mnie przytłoczył
Ale ale, życzę miłej dyskusji. Co powiecie na 100 stron dla 100 Użytkownika i kończymy temat? Taki mały jubileusz 
Grzegorz, mam nadzieję, że na co dzień z pacjentami idzie Ci sprawniej
Grzegorz, mam nadzieję, że na co dzień z pacjentami idzie Ci sprawniej
-
Grzegorz2107
Bercik pisze:No właśnie dlatego wysiadam. Lubię Tarantino ale poziom absurdu tutaj po prostu mnie przytłoczyłAle ale, życzę miłej dyskusji. Co powiecie na 100 stron dla 100 Użytkownika i kończymy temat? Taki mały jubileusz
Kończymy, to mój setny post, dziękuję za uwagę. Dobranoc i niech wam się Ziober przyśni.
-
spiton
O tym samym pomyślałem ,-))Bercik pisze: Co powiecie na 100 stron dla 100 Użytkownika i kończymy temat? Taki mały jubileusz