Kij w mrowisko czyli rozbebeszanie czy artystyczne malowanie

Niegroźnie
Jaho63

Re: Kij w mrowisko czyli rozbebeszanie czy artystyczne malow

Post autor: Jaho63 »

Bertciku drogi. Niepokojące jest to jak bardzo zależy Ci na zakończeniu tego tematu. Ignoruj. Olej. Wyśmiej. Opluj monitor nawet. Ale nie dawaj się ponieść nerwom. To tylko okołomodelarskie pipczenie.
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

tankmania pisze: Sorry, ale ktoś za idiotę musi tutaj robić w tym szambie. Skoro już na mnie ciąży taka łata to nie ma sensu w to wciągać innych. :lol:
To pilnuj szamba, ja wybywam w koję, jutro znowu w pizdu roboty, jeszcze hektar do przekopania...

Dobranoc!
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
tankmania

Post autor: tankmania »

Bercik pisze:No właśnie dlatego wysiadam. Lubię Tarantino ale poziom absurdu tutaj po prostu mnie przytłoczył :) Ale ale, życzę miłej dyskusji. Co powiecie na 100 stron dla 100 Użytkownika i kończymy temat? Taki mały jubileusz :lol:
Bercik, na swoje usprawiedliwienie mogę tylko napisać, że kompa mam na warsztacie i cały czas robię modele. :D
tankmania

Post autor: tankmania »

spiton pisze:
Bercik pisze: Co powiecie na 100 stron dla 100 Użytkownika i kończymy temat? Taki mały jubileusz :lol:
O tym samym pomyślałem ,-))
Spiton, sugerujesz kłódę? ...Brutusie...
spiton

Post autor: spiton »

tankmania pisze:
spiton pisze:
Bercik pisze: Co powiecie na 100 stron dla 100 Użytkownika i kończymy temat? Taki mały jubileusz :lol:
O tym samym pomyślałem ,-))
Spiton, sugerujesz kłódę? ...Brutusie...
Wypluwam to niegodne słowo !!!!
Awatar użytkownika
Bercik

Post autor: Bercik »

Ja mam na warsztacie robotę niestety. Żebym sobie przypomniał, kiedy model ostatnio robiłem, to chyba bym się musiał wprowadzić w stan hipnozy :) Pocisnęliście mi i muszę jeszcze 2 posty napisać. Też będę miał 100, gorszy nie jestem! :lol:

Temat niech sobie trwa, od kłódy jestem daleki. Bardziej o rozsądek apelowałem :D
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”