Życie też, ale rozumiem, że nie każdy może sobie pozwolić na sentymentalizm.mart72 pisze: Panta rei![]()
Czasem lepiej się się poddać nurtowi i po prostu popłynąć, nie przeczę.
Życie też, ale rozumiem, że nie każdy może sobie pozwolić na sentymentalizm.mart72 pisze: Panta rei![]()
Coś gdzieś o tym przeczytałem, że z nurtem płyną tylko śmiecie...tankmania pisze:Czasem lepiej się się poddać nurtowi i po prostu popłynąć
Słyszałem taką wersję.Robert P pisze:Coś gdzieś o tym przeczytałem, że z nurtem płyną tylko śmiecie...tankmania pisze:Czasem lepiej się się poddać nurtowi i po prostu popłynąć
A ja zostanę Mistrzem Świata w modelarstwie redukcyjnymmac eyka pisze:Choć patrząc w przyszłość to i tak w grudniu ma być koniec świata, przyleci ET, Anno Grodzko zostanie ministrem obrony a Biedroń zwierzchnikiem kościoła.
Butapren sobie kup. Nie będziesz musiał zakraplać, tylko odkręcisz słoiczek, powąchasz i będziesz miał lepszy odlot niż po głupim Jasiu. Widziałem na własne oczy delikwenta na haju po kleju. Lizał i dymał ścianę.mac eyka pisze:A tak całkiem przy okazji.
Czy analogicznie do analogowych fajurek istnieją nie legalne liquidy.
No wiecie takie co se do latarki zakropisz, Odpalisz akumulatorek i świat się staje różowy a wszyscy to moi przyjaciele.