Jagdpanther Tamiya 1:35 - scenka zimowa

Krytyka, subiektywne doznania
Adam Obrębski

Jagdpanther Tamiya 1:35 - scenka zimowa

Post autor: Adam Obrębski »

Taki szybki projekcik, który mogę przedstawić szerszemu gronu odbiorców. Dużo mówić nie muszę chyba, koń jaki jest każdy widzi.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
uki761

Re: Jagdpanther Tamiya 1:35 - scenka zimowa

Post autor: uki761 »

KFS-miniatures pisze:scenka fajna, ale czołk mnie sie nie podobuje
a co wg ciebie nie tak z czołkiem? Bo mnie sie całość właśnie podobuje. aha poza słabo ułożoną gąsienicą z przodu.
Slash

Post autor: Slash »

Pewnie ta straszna niekonsekwencja w brudzeniu. Jak można ubrudzić koła a dach już nie ? ;)
tankmania

Post autor: tankmania »

Samej pracy nie mam nic do zarzucenia, ale ja po prostu nie lubię tych "błotnistych" winietek bo są jednostajnie smutne i nieefektowne.
Adam zrób jakiś samolot znowu bo Birkat się mi podobywał i bym chętnie więcej zobaczył.
Adam Obrębski

tankmania pisze:Samej pracy nie mam nic do zarzucenia, ale ja po prostu nie lubię tych "błotnistych" winietek bo są jednostajnie smutne i nieefektowne.
Adam zrób jakiś samolot znowu bo Birkat się mi podobywał i bym chętnie więcej zobaczył.
Się zebrać nie mogę... ani do Fw-190, ani do Avengera, ani do DH-2, które składują się i dojrzewają :> Jakąś scenkę w tej 48 bym zrobił, ale trochę figurek nie mam i mi weny brak na wykorzystanie tych, które są dostępne np. w Saharze.
tankmania

Post autor: tankmania »

Adam Obrębski pisze: Jakąś scenkę w tej 48 bym zrobił, ale trochę figurek nie mam i mi weny brak na wykorzystanie tych, które są dostępne np. w Saharze.
To może w 32 scenka? Tutaj można prędzej coś wynaleźć z figurek w 35. Ja jestem za, dwoma ręcami przy scence. ;)
Adam Obrębski

tankmania pisze:
Adam Obrębski pisze: Jakąś scenkę w tej 48 bym zrobił, ale trochę figurek nie mam i mi weny brak na wykorzystanie tych, które są dostępne np. w Saharze.
To może w 32 scenka? Tutaj można prędzej coś wynaleźć z figurek w 35. Ja jestem za, dwoma ręcami przy scence. ;)
A to też... zapomniałem o 109 z trumpka, który też się na mnie patrzy... ale też czeka na jakąś inspiracyje ciekawą, a z to czasem chwilę zajmuje :)
Awatar użytkownika
Dumo

Post autor: Dumo »

Moje zdanie znasz te szwaby mają zajebiście krzywe mordy :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gotowe do inspekcji”