Niedobry prezes czyli szafa Ochódzkiego.

Niegroźnie
Slash

Re: Niedobry prezes czyli szafa Ochódzkiego.

Post autor: Slash »

Tank, ale ja już pisałem wprost imiennie i to chyba nie raz ;)
Wspominanie tego co i tak wszyscy wiedzą to mam nadzieje domena tylko jednego forum.
tankmania

Post autor: tankmania »

mac eyka pisze:
tankmania pisze:Wie co to jest oświadczenie w związku z sugestią?
Wie. Ale nie za bardzo kaman o co chodzi z tą sugestią, bo to strasznie wyrwane z kontekstu jedno zdanie.
Sugestia nietolerancji w związku z innym zdaniem. Nic mistycznego, żadnych kosmitów, Star Treków, jednorożców i Mikołajów. Prosty zarzut i jeszcze prostsze sprostowanie...

A jak chcesz genezę tego zarzutu to zapraszam do "kij w mrowisko..." na 62 strony. Powodzenia! :lol:

Czarny pisze:A czy na nPWM wpisali już do regulaminu zakaz wstepu dla ludzi posiadających konto na ScaleFun?
Jeszcze nie, ale focha jak widzę już uświadczyłeś osobiście. :lol:
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

Pawełku.
Gdyby chodziło tylko o przegaduchy między nami, to byłoby OK. Mało tego, byłoby super, bo lubię się poprzegadywać.
Nie zaprzeczysz chyba jednak, że najpierw stadnie skopaliście Grzegorza-Doradcę, a jak ja napisałem, że w niektórych kwestiach ma rację, to zaraz też się stałem "pisowcem". No i h...
tankmania

Jaho63 pisze:Pawełku.
Gdyby chodziło tylko o przegaduchy między nami, to byłoby OK. Mało tego, byłoby super, bo lubię się poprzegadywać.
Nie zaprzeczysz chyba jednak, że najpierw stadnie skopaliście Grzegorza-Doradcę, a jak ja napisałem, że w niektórych kwestiach ma rację, to zaraz też się stałem "pisowcem". No i h...
Januszku.
To są tylko twoje wrażenia. Jeżeli trzydzieści osób ma odmienne zdanie to trudno żeby je zmieniali dla dwóch żeby udowodnić brak tolerancji. Każdy pisze ZA SIEBIE, a skoro jest jakaś większość to może warto przemyśleć...
Grzegorz ma rację w wielu kwestiach, ale jak pokazała przeszłość to tylko czcze słowa, bo sam się wyżywał w galeriach ludzi których publicznie definiował jako wrogów.

W USA już to przerabiali, żeby udowodnić, że nie są rasistami muszą zatrudnić kilku murzynów. Efekt jest taki, że pracodawca płaci pensje temu komu narzuca mu "prawo", a nie temu kto mu podniesie dochód.
Jaho63

tankmania pisze:Januszku.
To są tylko twoje wrażenia. Jeżeli trzydzieści osób ma odmienne zdanie
Dlatego luz.
I dlatego napisałem, że trochę wystygł mój zapał i wiara, że na FUNie każdy, nawet nałogowy doradca, znajdzie swoje miejsce.
spiton

Post autor: spiton »

Janusz, umów się kiedyś z Tankiem na piwo, albo cherbatę. Pogadajcie sobie w realu, a zobaczycie, że wam przejdzie.
tankmania

Jaho63 pisze:
tankmania pisze:Januszku.
To są tylko twoje wrażenia. Jeżeli trzydzieści osób ma odmienne zdanie
Dlatego luz.
I dlatego napisałem, że trochę wystygł mój zapał i wiara, że na FUNie każdy, nawet nałogowy doradca, znajdzie swoje miejsce.
Spokojnie, jeszcze będzie awanturka w której będziesz w większości. :lol:

A na poważnie to przeczytaj sobie cały tamten wątek jeszcze raz na spokojnie i powoli. Robiłeś wrażenie walczącego o coś czego nikt Ci nie odmawia. Tak jakbyś nie czytał tylko pisał swoje racje, a tak naprawdę nikt nigdzie nie napisał żeby nie krytykować, tylko żeby robić to przemyślanie i z dystansem. Nikt nigdy nie zarzucił Tobie, że coś skrytykowałeś po chamsku lub nachalnie, a Ty nie wiedzieć czemu ciągle walczysz o coś o co nikt problemu nie ma.

Niepotrzebnie szukasz drugiego dna w postach innych, później sam się nakręcasz i zaczynasz wierzyć w to co sobie wyinterpretujesz.
Slash

Wy mi lepiej powiedzcie dlaczego jak psikam bezbarwny mr.color z mr.thinerem to leci z aerografu babie lato. Trochę przyznam jestem zaskoczony
Jaho63

Ja tak miałem jak dałem mr. thinera ze szklanej butli (levelinga). Ale jak zmieniłem na tego drugiego, z plastikowej, to było OK.
Slash

A przypadkiem w szklanej i plastikowej nie jest to samo nalane ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”