W czym rzecz: Poszukiwana przestrzeń życiowa to najchętniej kawalerka, lub pokój w mieszkaniu z jakimiś fajnymi ludźmi (chociaż może nie w formie hipisowskiej komuny 7 osób na 2 pokojach). W ramach wyposażenia - jakieś podstawowe AGD, meble w pokoju niepotrzebne. Internet/kablówka nie jest konieczny. Standard nie musi być wysoki chociaż wolałbym uniknąć sytuacji gdzie zamiast CO w kącie stoi piec kaflowy. W sumie najbardziej zależy mi na lokalizacji (oraz jak większości na kosztach), rzadko bo rzadko (okres imprezowy już dawno mam za sobą) ale zdarza mi się wracać z próby czy jakiejś imprezy późno, a wtedy bardzo doceniam możliwość łatwego dotarcia z okolic centralnego do łóżeczka (np w wersji "z buta") - tak więc ten najbardziej interesujący mnie obszar to rozpościera się tak pomiędzy Madalińskiego, a dworcem gdańskim (ale to oczywiście twarda granica nie jest i z zainteresowaniem podejdę do każdej podesłanej oferty). Wynajmę najchętniej bezpośrednio i "na gębę" bo cenię sobie comiesięczne spotkania z właścicielem - wtedy przynajmniej każda ze stron wie na czym stoi.
Kontakt: wstępnie poprzez tutejsze pw, ew na zwizok@op.pl
Parę słów o mnie - powoli dobijam do 30 (niestety), nie szczekam (po nocach) i nie gryzę mebli. Poszukuję spokojnego miejsca gdzie w końcu doszlifuję moją wybitną pracę dyplomową pełną trudnych wyrazów oraz wielce skomplikowanych wzorów