Znowu udajesz głupka. Napisałem wyraźnie co robiłeś 5 dni.Grzegorz2107 pisze: Sądzisz, że przez 5 dni zastanawiałem się, co mam z tym nieszczęściem zrobic?![]()
Tak, trzeba się znać, żeby od razu zauważyć, że golenie idą mocno pod kątem. Albo trzeba tego szukać.Grzegorz2107 pisze: Trzeba się znac na Bredzie, żeby zobaczyc różnicę w modelu i zdjęciu? Nie wystarczy otworzyc oczu?
Arkady wkleił prostopadle do cięciwy łuku profilu skrzydła. Jestem prawie pewien, że zrobiłbym tak samo gdym nie zwrócił na to uwagi wcześniej i przypadkowo na jakimś zdjęciu. Zresztą prawdopodobnie wynika to samo z siłowników chowających podwozie w modelu.
Ewidentnie szukałeś na siłę żeby dokopać Arkademu i tylko o to chodziło
Kłamiesz! Widziałem, że oglądasz tę galerię zaraz po utworzeniu i nawet byłem ciekaw jaką mądrość wysmażysz. Szczerze, to byłem zdziwiony ciszą z Twojej strony.Grzegorz2107 pisze: Jeśli cię to uspokoi: Dopiero dzisiaj pierwszy raz obejrzałem tę galerię. Ma to naprawdę jakieś znaczenie kiedy?
Teraz rozumiem dlaczego, trzeba było coś znaleźć. A jak wiadomo jak się chce, to się zawsze coś znajdzie.