Hejter
-
Jaho63
Re: Breda Ba.65 Special Hobby 1/48
Tankuś. Masz rację. Po co tyle pierdzielić.
Wiemy i tak, że Grzegorz zamiast zwrócić uwagę na błąd popełniony przez Arkadego, odprawia od razu taniec szamański nad opętanym przed demony modelem. Wiemy to?
I drugie pytanie. Czy model jest dość mocno spierdolony przez te całe podwozie?
Odpowiedz mi na te dwa pytania, a cała reszta, mnie przynajmniej, już nudzi w waszym wykonaniu.
Wiemy i tak, że Grzegorz zamiast zwrócić uwagę na błąd popełniony przez Arkadego, odprawia od razu taniec szamański nad opętanym przed demony modelem. Wiemy to?
I drugie pytanie. Czy model jest dość mocno spierdolony przez te całe podwozie?
Odpowiedz mi na te dwa pytania, a cała reszta, mnie przynajmniej, już nudzi w waszym wykonaniu.
-
spiton
Grzegorz. Powinieneś napisać tak :
Bardzo fajny i ciekawy model. Dostrzegłem taki mały błąd, że kąt zaklinowania podwozia w oryginale jest inny co trochę psuje sylwetkę. Nie wiem czy jest to jeszcze do poprawy. Tak czy inaczej model robi jak zwykle świetne wrażenie.
Bardzo fajny i ciekawy model. Dostrzegłem taki mały błąd, że kąt zaklinowania podwozia w oryginale jest inny co trochę psuje sylwetkę. Nie wiem czy jest to jeszcze do poprawy. Tak czy inaczej model robi jak zwykle świetne wrażenie.
Jaho63 pisze: Wiemy i tak, że Grzegorz zamiast zwrócić uwagę na błąd popełniony przez Arkadego, odprawia od razu taniec szamański nad opętanym przed demony modelem. Wiemy to?
My, czyli kto?
Ja wiem, a kto jeszcze wie, a kto nie wie to tego nie wiem. Ty zakładam, że też wiesz. Przynajmniej tak rozumiem.
Jaho63 pisze: I drugie pytanie. Czy model jest dość mocno spierdolony przez te całe podwozie?
Szczerze, nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie obiektywnie.
Nie zwróciłem uwagi na to i mi nie przeszkadzało. Teraz jak zobaczyłem pierwszy raz to wydawało mi się, że jest duża różnica optyczna. Jak popatrzyłem kilka razy to wydaje mi się, że optycznie nie jest tak do dupy, że nie można z tym żyć.
Napisałem, na 99% zrobiłbym ten sam błąd. I szczerze to nie chciałbym go znać w momencie kiedy model jest już skończony. Co oczy nie widzą, tego sercu nie żal.
-
Grzegorz2107
A czy ja łykam ten kit, żeby mieć po nim sraczkę? Poza tym widzę, że ci co bezkrytycznie łykają mają nie tyle sraczkę, co obstrukcje i ślepotę. I skaczą tak śmiesznie, jak ich się poruszy.tankmania pisze:
Boli co?![]()
![]()
![]()
![]()
Takie gnioty, a zachwycają. Ale musisz mieć sraczkę z tego powodu.![]()
![]()
![]()
-
Grzegorz2107
No to mam nadzieję, że Marek Naja, lub kto inny, kto obejrzy ten wątek, budując swoją Bredę nie powtórzy błędu i będzie wiedział komu dziękować.tankmania pisze:
Szczerze, nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie obiektywnie.
Nie zwróciłem uwagi na to i mi nie przeszkadzało. Teraz jak zobaczyłem pierwszy raz to wydawało mi się, że jest duża różnica optyczna. Jak popatrzyłem kilka razy to wydaje mi się, że optycznie nie jest tak do dupy, że nie można z tym żyć.
Napisałem, na 99% zrobiłbym ten sam błąd. I szczerze to nie chciałbym go znać w momencie kiedy model jest już skończony. Co oczy nie widzą, tego sercu nie żal.
Co do oceny, to niech zamiast słów przemówi obrazek:

A jednak...Grzegorz2107 pisze: I skaczą tak śmiesznie, jak ich się poruszy.
-
Grzegorz2107
OK. Widzisz obrazek. Pewnie, że da się z tym żyć. To tylko model z plastiku. Nikt nam go nie chce wżenić, ani nie zmusza do robienia tak samo.tankmania pisze:A jednak...Grzegorz2107 pisze: I skaczą tak śmiesznie, jak ich się poruszy.
Chciałbym tylko jeszcze jedno wiedzieć od ciebie: Twoim zdaniem to duży błąd, czy taki mało rzucający się w oczy?
Chodzi mi teraz o ocenę twojej zdolności do oceny.
-
spiton
Grzegorz, sposób w jaki wyśmiewasz się z modelu Artura nie pozwala mieć wątpliwości, że robisz to, żeby zepsuć Arturowi dobry nastrój. Moim zdaniem to zła motywacja.Grzegorz2107 pisze:..........
Nie ma szansspiton pisze:Grzegorz, sposób w jaki wyśmiewasz się z modelu Artura nie pozwala mieć wątpliwości, że robisz to, żeby zepsuć Arturowi dobry nastrój.Grzegorz2107 pisze:..........
tankmania
Międzyforumowe wiewiórki to potwierdziły. Gregory pucuj się dalej, dajesz znowu czadu po same pachy. Jest naprawdę coolNie wierzę, że jesteś taki tępy. To musi być jakaś gra.![]()
-
Grzegorz2107
Spiton, posłaniec co przynosi złą wiadomość bywał zabijany... Przyniosłem wiadomość o błędzie w montażu. Jest też jakiś tego pozytyw, ma to walor dla przyszłych podejmujących budowę. Ja wiem, że za cenę być może samopoczucia autora. Brałem to pod uwagę i od dawna propaguję postawę odłączenia modelu od autora, aby krytyka nie była odbierana osobiście.spiton pisze:Grzegorz, sposób w jaki wyśmiewasz się z modelu Artura nie pozwala mieć wątpliwości, że robisz to, żeby zepsuć Arturowi dobry nastrój. Moim zdaniem to zła motywacja.Grzegorz2107 pisze:..........
W zasadzie przewidywałem w jaką stronę dyskusja podąży...to forum jest takie jaka jest jego moderacja.