Hejter

Niegroźnie
Grzegorz2107

Re: Hejter

Post autor: Grzegorz2107 »

tankmania pisze: Toteż nikt mu nic nie zakleja. Może pisać do woli i co chce.[/b] Sam napisał, że jak się go nie chce w temacie to nie będzie pisał, a ja mu tylko pomagam spełnić tę obietnicę.
?"
Tak napisałem i tego się trzymam, dodałem jednak, że to założyciel wątku, a nie postronna, nie związana z modelem osoba ma prawo mnie o to poprosic. Taki mój ukłon w stronę przewraźliwionych i delikatnych.

Jaho, nie dziwię się ludziom, że chcieli z Tobą pracowac. Proste reguły i zdolnośc do prawidłowogo osądu. To nie czyni człeka szczęśliwszym, ani nagrody w życiu doczesnym nie gwarantuje, ale ja to doceniam u ludzi.
tankmania

Post autor: tankmania »

Grzegorz2107 pisze: Jaho, nie dziwię się ludziom, że chcieli z Tobą pracowac. Proste reguły i zdolnośc do prawidłowogo osądu. To nie czyni człeka szczęśliwszym, ani nagrody w życiu doczesnym nie gwarantuje, ale ja to doceniam u ludzi.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ciekawe czy Janusz to kupi.
spiton

Post autor: spiton »

Hasło na dziś "Dziel i rządź" ,-))
Grzegorz2107

tankmania pisze:
Grzegorz2107 pisze: Jaho, nie dziwię się ludziom, że chcieli z Tobą pracowac. Proste reguły i zdolnośc do prawidłowogo osądu. To nie czyni człeka szczęśliwszym, ani nagrody w życiu doczesnym nie gwarantuje, ale ja to doceniam u ludzi.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ciekawe czy Janusz to kupi.
Nic nie sprzedaję. Wyłamałem się trochę z tego, żeby nie oceniać ludzi. Jaho oceniłem, ciebie nie będę.
tankmania

Grzegorz2107 pisze: Nic nie sprzedaję.
Z wyjątkiem kitu to nic, fakt.
Grzegorz2107

tankmania pisze:
Grzegorz2107 pisze: Nic nie sprzedaję.
Z wyjątkiem kitu to nic, fakt.
Sam się wyceniasz, takimi postami jak powyższy.
tankmania

Grzegorz2107 pisze: Sam się wyceniasz, takimi postami jak powyższy.
Wiem Grzesiu, wiem...

Prawda jest taka mój miły, że obaj jesteśmy oszołomami. Tyle, że ja mam tego świadomość, a Ty myslisz, że jesteś zajebisty i nikt się nie pozna.
Druga zaś różnica między nami jest taka, że ja się nie dowartościowuję cudzym kosztem. Ponieważ ja jestem tylko mściwy i jeżdżę po szujach takich jak Ty, a Ty jeździsz po porządnych ludziach tylko dlatego, że szlag Cię trafia jak mają lekką rączką fejm za coś co Ty musiałbyś ćwiczyć wiele lat i to nie wiadomo czy z jakimś skutkiem.
rollingstones

Post autor: rollingstones »

też myslałem ze to Hetzer :lol:
tankmania

rollingstones pisze:też myslałem ze to Hetzer :lol:
A ja napisałem tytuł i po godzinie myślałem, że ktoś Hetzera wystawił... :oops:
Awatar użytkownika
Tomek

Post autor: Tomek »

Ja sie podwójnie napaliłem bo sie właśnie zbieram żeby jakiegoś popełnić a tu zonk. :D
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”