Avia S-105 Trumpeter 1/48 [Galeria]
Moderator: Arkady72
-
spiton
Re: Avia S-105 Trumpeter 1/48 [Galeria]
Seba rzucił z tymi goleniami, to staram się dociec co miał na myśli. Sebastian. o co chodziło z tymi goleniami ??
-
Slash
Spiton litości. Przecież Seba jajca se robi
Samoloty w różnym stopniu siadają na dupkę zależnie czego i ile mają w środku no i w przypadku takiego próchna po latach amortyzatory pewnie też potrafią klapnąć.
Samoloty w różnym stopniu siadają na dupkę zależnie czego i ile mają w środku no i w przypadku takiego próchna po latach amortyzatory pewnie też potrafią klapnąć.
Na to bym stawiał.Slash pisze: no i w przypadku takiego próchna po latach amortyzatory pewnie też potrafią klapnąć.
-
Slash
Wrzucałeś tank wczesniej foty migow tego chińczyka co jego nazwiska nie pamiętam. Gdyby nie one to w sumie nie rwałbym się raczej na te modele. Z tym, że 19 jest z Bilka.
-
Robert O.
Sebastaian na drugim zdjeciu ewidentnie nie ma powietrza w kolach podwozia głównego,dla tego zadziera nosa 
-
spiton
Dałem się wkręcić ,-)) Nie ciągnijcie już tematu bo chyba nie ma sensu. Moje prywatne śledztwo pokazało, że sylwetka MiGa z uniesionym dziobem jest jak najbardziej poprawna.
Ja być Arkady, twórca MiGów być Yufei MaoSlash pisze:Wrzucałeś tank wczesniej foty migow tego chińczyka co jego nazwiska nie pamiętam. Gdyby nie one to w sumie nie rwałbym się raczej na te modele. Z tym, że 19 jest z Bilka.
Rollingstones żartował.
Żeby zrobić tę 19-stkę z opadłym zadem trzeba nieco wydłużyć przednią goleń w modelu Trumpetera bo inaczej wyjdzie befuj na płask.
Chciałbym podziękować za wszystkie opinie, te pochlebne i krytyczne, jak widać można prowadzić takie dyskusje na poziomie i bardzo to sobie cenię. Dziękuję raz jeszcze Panowie. Nie postaram się zawieść kolejnymi tematami niebawem
-
Slash
Wybacz ArkadyArkady72 pisze:Ja być Arkady, twórca MiGów być Yufei MaoSlash pisze:Wrzucałeś tank wczesniej foty migow tego chińczyka co jego nazwiska nie pamiętam. Gdyby nie one to w sumie nie rwałbym się raczej na te modele. Z tym, że 19 jest z Bilka.![]()
O właśnie. Pamiętałem, że coś z Tsetungiem, ale nie że akurat Yufei. Z resztą ten sam pan kiedyś robił MiGa-19 w większym wydaniu, bodaj 1/32 i nawet była z tego całkiem elegancka relacja na jakimś forum.
Nie ma śplawy, naś klijent naś pan
.