Wessex UH.5 Italeri 1/48
Re: Wessex UH.5 Italeri 1/48
Wygląda zachęcająco, trzebaby wpisać go na liste. Ciekawe jak sie składa...
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
na wietnam to było by prościej revell'owskiego UH-34DSlash pisze:A dałoby się z tego vietnam zrobić ?
No. Albo pożenić dwa jakbyś chciał mieć i tego i tego żeby podobne do siebie były.Przemosto pisze:na wietnam to było by prościej revell'owskiego UH-34DSlash pisze:A dałoby się z tego vietnam zrobić ?
Dzięki Tank za linka. Bardzo przydatna strona. Nie masz takich więcej pod ręką?
Z tymi zegarami to zgapiłem się...wiesz.... mam go dopiero od wczoraj
Teraz widzę, że pod blachę są obok. I fajnie.

Z tymi zegarami to zgapiłem się...wiesz.... mam go dopiero od wczoraj
Pewnie lepiej niż samolot....skrzydeł nie matimi pisze:Ciekawe jak sie składa...
Robert zrób relacje, sam ostrze sobie pazurki na tego wiatraka.
Czyli jakich?Robert P pisze: Nie masz takich więcej pod ręką?
Dodane do zakładek, przydatne jak cholera.tankmania pisze:Tutaj twierdza XF-05
http://www.ipmsstockholm.org/colorchart ... rts_fs.htm
Ta cała czarna deska jest zamiast blaszki. A same zegary na białym tle są pod blaszkę.
Może poczekać aż wypuszczą taką wersję?Slash pisze:A dałoby się z tego vietnam zrobić ?
-
spiton
Mam tego potwora w 72. Niezwykle urokliwa maszyna.Czadzik !!!
Arkady72 pisze: Dodane do zakładek, przydatne jak cholera.Może poczekać aż wypuszczą taką wersję?Slash pisze:A dałoby się z tego vietnam zrobić ?
Frajdolarz....
-
Slash
Wątpię żebym kiedykolwiek z własnej nieprzymuszonej woli brał się za ten model. Spytałem z ciekawości bo podobała mi się ta trzepaczka w Full Metal Jacket