Cena w Ameryce wstępnie ustalona na 89,95 zielków. Powiem szczerze, że na razie nie widzę większej przewagi na modelem Academy.
Na fotkach kształt osłony radaru i całego tzw nosa jest dość kontrowersyjny. OK, oddzielne klapy tylne, przednie, lotki i na usterzeniu pionowym na plus, podobnie możliwość pokazania silnika. Dostrzegacie inne pozytywy?
Miguś29 w 48 z GWH
Re: Miguś29 w 48 z GWH
Academy (podobno) do łatwosklejalnych nie należy. O wcześniejszych modelach GWH nic złego nie słyszałem. Jeden i drugi będzie wymagał blachy i żywicy.Arkady72 pisze:Dostrzegacie inne pozytywy?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
No i Academka ma podobno totalnie skopane linie podziału.
W azji ponośc prawie 100 ojrasów. Cena Academki to niecałe 100 złotych. Dodając wszelkie możliwe bajery 400plnów nie osiągniemy
Ja chyba jednak poprzestanę na Academce.
Pisząc szczerze wali mnie totankmania pisze:No i Academka ma podobno totalnie skopane linie podziału.
A ja przy EduardzieCzarny pisze:W azji ponośc prawie 100 ojrasów. Cena Academki to niecałe 100 złotych. Dodając wszelkie możliwe bajery 400plnów nie osiągniemyJa chyba jednak poprzestanę na Academce.
Mnie też waliło dopóki się nie dowiedziałem.Arkady72 pisze:Pisząc szczerze wali mnie totankmania pisze:No i Academka ma podobno totalnie skopane linie podziału..
A teraz jakbym na niego patrzył to bym o niczym innym nie myślał.
To się robi tak; totalnie skopane linie nie ma was, nie ma was, nie ma was! Myk, robisz model, malujesz i FUN gotowytankmania pisze:Mnie też waliło dopóki się nie dowiedziałem.Arkady72 pisze:Pisząc szczerze wali mnie totankmania pisze:No i Academka ma podobno totalnie skopane linie podziału..
![]()
A teraz jakbym na niego patrzył to bym o niczym innym nie myślał.
A poważniej; nie masz większych problemów w życiu? Ja teraz plajtuję w Monopolu z moimi bąblami
-
Slash
Tak wam chciałem zniszczyć radość z zapowiedzi, a teraz to mi nawet przykro 
Kupisz każdemu po sztuce i pusćimy w zapomnienie.Slash pisze:Tak wam chciałem zniszczyć radość z zapowiedzi, a teraz to mi nawet przykro
-
Slash
To ustalcie ilu chętnych po ile sztuk bo nie wiem o co się w Martoli kłócić