armagedon..
-
Marek Naja
Re: armagedon..
Oj to idziemy na łatwiznę? Samochód czyli temat, który większość zlewa lub traktuje marginalnie, a na dodatek można go psiknąć raz na błysk i zawsze można powiedzieć, że właśnie z myjni wyjechał... No chyba, że planujesz go zrobić w klimatach hippisowskich? A może to garbus wrc i będzie uświniony po dach?
Marek, nasz forumowy błazen chyba już przyjął podstawową prawdę frajdolarzy, że model ma być przede wszystkim efektownyMarek Naja pisze:Oj to idziemy na łatwiznę? Samochód czyli temat, który większość zlewa lub traktuje marginalnie, a na dodatek można go psiknąć raz na błysk i zawsze można powiedzieć, że właśnie z myjni wyjechał...
Już pisał, że będzie czysty bo takie też bywają. Np mój po umyciu.No chyba, że planujesz go zrobić w klimatach hippisowskich? A może to garbus wrc i będzie uświniony po dach?
-
Grzegorz2107
Próbujesz trzymac się tematu modeli, co doceniam.Marek Naja pisze:Oj to idziemy na łatwiznę? Samochód czyli temat, który większość zlewa lub traktuje marginalnie, a na dodatek można go psiknąć raz na błysk i zawsze można powiedzieć, że właśnie z myjni wyjechał... No chyba, że planujesz go zrobić w klimatach hippisowskich? A może to garbus wrc i będzie uświniony po dach?
Mam nadzieję, że będzie ładny nawet prosto z pudła, na wysoki połysk. Nic więcej. Ma udawac model z 1949 roku, który trochę się różnił detalami od tego co podaje Tamiya.
Do reszty fanklubowiczów:
Macie szansę pocwiczyc, że naprawdę ważniejszy jest model niż wykonawca, więc wstrzymajcie się trochę z klapaniem w klawiaturę kolejnych popisów, chociaż rozumiem potrzebę odreagowania swojej indolencji w ten sposób. To było do ciebie Arkady.
Kolejna projekcja...Indolencja: niedołęstwo, nieudolność, niezaradność, nieporadność; ślmazarność; bierność.
BTW nie wiedziałem, że Arkadych jest wielu w fanklubie
Grzesiaczku może warsztacik strzelisz, żeby nas plebs niebędący godzień plastiku tykać czegoś nauczysz?
Mam nadzieję, że następnym razem wybierzesz coś z gatunku bardziej prawdziwego modelarstwa.
Mam nadzieję, że następnym razem wybierzesz coś z gatunku bardziej prawdziwego modelarstwa.
-
Grzegorz2107
Czarny pisze:
Zdefiniuj proszę "prawdziwe modelarstwo".
Jak to nie wiesz co to prawdziwe modelarstwo? Na MRze nigdy nie byleś?
-
Grzegorz2107
Pytałem o twoją definicję, bo to ty użyłeś tego terminu. Sądziłem, że to oczywiste, ale dla ciebie będę pisał jeszcze wolniej.Czarny pisze:Jak to nie wiesz co to prawdziwe modelarstwo? Na MRze nigdy nie byleś?
-
Jaho63
Paulo, naprawdę chcesz mnie na stałe ustawić "po drugiej stronie"?tankmania pisze:O, i "mundrki" jak widzę z kryjówek wypełzają, pewnie też alarm odwołali.
Czarny w ramach analogii powinieneś pokazać zdjęcie obdrapanego letadła i argumentować, że garbus też mógł być odrapany od butów mechaników.Czarny pisze:Ciekawe czy i tym razem będzie kwestionowal brudzenie się spodu w porównaniu do real-samochodu
Czaruś, ale wiesz, że jak ja z kolei czytam Twoje wtręty, to też bym Ci z satysfakcją wbił ręcznie odrobinę rozumu do łba?Czarny pisze:Nie wiem czy nazywanie tej grupy ludzi która najchętniej obiła by ci mordę za twoje głupie odzywki
Być może masz rację, szkoda trochę, że polskiego nie opanowałeś do końca.Czarny pisze:Aha, coś mi mówi, że znam też lepiej języki krajów do których jeżdżę niż ty ten jeden który miał przysporzyć ci góry złota.
Czyli przewodnią prawdę ScaleFun?Arkady72 pisze:Marek, nasz forumowy błazen chyba już przyjął podstawową prawdę frajdolarzy, że model ma być przede wszystkim efektowny
Jaja normalne. Grześ pokaż ten model jaki jest. Ciekawy jestem ile śliny koledzy nazbierali.
Grześ zrozum. Ideałem Czarnego jest MR! Tego się inaczej nie da przetłumaczyć.Grzegorz2107 pisze:Pytałem o twoją definicję, bo to ty użyłeś tego terminu. Sądziłem, że to oczywiste, ale dla ciebie będę pisał jeszcze wolniej.Czarny pisze:Jak to nie wiesz co to prawdziwe modelarstwo? Na MRze nigdy nie byleś?
Czerny. Phantoma robisz pięknego, ale pired..olisz jak dwunastolatek. Profesorowie nie dali Ci odczuć tego? Możesz tu kopać, ale jak coś tylko zobaczysz wołaj, nie podejmuj samodzielnie żadnej decyzji??
Ostatnio zmieniony pn 01 paź 2012, 14:36 przez Jaho63, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja kiedyś na Animal Planet dowiedziałem się, że mundrek może zjeść pięć razy tyle rozumków ile sam waży.
Sikorka to mały pikuś normalnie.
Sikorka to mały pikuś normalnie.