Jaho63 pisze:
Typowy, dzisiejszy brak logiki. Jak mówisz idiocie...
Widzisz, to jest podstawowy błąd założeniowy. I to jest mur który nas dzieli. I to jest miejsce w którym sam się umieszczasz. I umieszczasz się tam razem z Grzesiem.
I sobie siedźcie w nim, piszcie mądrości, miejsce jest dla wszystkich. Tylko nie płacz, że jesteś po drugiej stronie.
Bo to jest Wasza potrzeba "MÓWIĆ NAM". I tak sobie przy tej swojej jak zwykle wydumanej mądrości dorabiasz ideologię do "fun".
Wy Ciągle musicie mówić, umoralniać, strofować, poprawiać, wytykać, wynajdować, doszukiwać... albo w modelu, albo w zachowaniu, albo w pisaniu, albo merytorycznie, albo nie merytorycznie, albo socjologicznie, albo duchowo... bo źle przykleił, bo źle napisał, bo był niegrzeczny, bo był gburowaty, bo był prostacki...
Napieprzałeś na PWM, a Ty tam idealnie pasujesz stary. Tyle tylko, że zamiast "bo tak", Ty piszesz "bo ja wiem lepiej".
A widziałeś w takiej roli Arkadego, Marka, Czarnego...?
Nie, więc piszemy Wam krótko i na temat "ODPIERDOLCIE SIĘ ZE SWOIMI MORALNOŚCIAMI I MODELARSKIMI PRAWDAMI OBJAWIONYMI"
To jest nasz FUN.
Nie pasuje?
To od nowa wal pierdolenie o Lubańskim na 40 stron jak to Twoje jest najtwojsze i masz najswojszą mądrość i moralność.
Mam wrażenie, że tak będzie bo Wasz charakter nie może się pogodzić z prostym faktem, że Wasze priorytety nie są najlepsze na świecie. Po prostu nie potrafisz przejść spokojnie koło czegoś co Ci nie pasuje.