Grześ miał wywalić model garbusa i świat modelarski chciał go pożreć razem z klawiaturami, niezależnie jaki by garbus nie wyszedł.
A Grześ wymiękł (
Twoi Rodzice znali Brzechwę? Mam niejasne wrażenie, że powstanie "samochwały" i Twoje narodziny mają jakąś paralelę.Jaho63 pisze:Czarny. Tu bym, się założył z Tobą o kistę piwa (wiesz ile to jest?).![]()
Przegrałbyś każdą konkurencję.
"wystarczy mi pierwsze dziesięć słów, pierwsze pięć gestów i wiem, że gostek ma kupę w spodniach"![]()
![]()
- czy jakoś tak to leciało.
Kista to skrzynka. To akurat trudne nie jest jak sie na budowach pracuje.Jaho63 pisze:Czarny. Tu bym, się założył z Tobą o kistę piwa (wiesz ile to jest?).![]()
Przegrałbyś każdą konkurencję.
"wystarczy mi pierwsze dziesięć słów, pierwsze pięć gestów i wiem, że gostek ma kupę w spodniach"![]()
![]()
- czy jakoś tak to leciało.
A tego to już samą gadką nie rozwiążemy.Czarny pisze:I znów sie mylisz z ta konkurencją.
A potem stęknął i rzekł - "ooops muszę lecieć do klopa" i cała widownia ryknęła śmiechemJaho63 pisze: "wystarczy mi pierwsze dziesięć słów, pierwsze pięć gestów i wiem, że gostek ma kupę w spodniach"![]()
![]()
![]()
A to jest Twoja metoda? A moje wiaderko jest ładniejsze!!!!Arkady72 pisze:Ty za to nic nie załapałeś
Jaho63 pisze:A Grześ wymiękł (ja bym wrzucił cokolwiek) i świat modelarski ma zgagę.
To jest taki sam przypadek co Czarny. Lękowy, miękki koleś, co zawsze unikał konfrontacji, uciekał na zagraniczne fora, bo się brzydził agresją i krytykanctwem, wystawia teraz łepek zza pleców kolegi i pokrzykuje: "Nic nie rozumiesz!", "Nic nie złapałeś", pocieszny w tym swoim nachalnym samozadowoleniu i przyjemności, którą nagle odkrył.Dla nie łapiących tematu:
Zacytowałem z "Chłopaki nie płaczą" tekst frajera, co myślał, że nim nie jest, a Arkady myślał, że cytuję to na serio, jako swoje motto