armagedon..
Re: armagedon..
To już w ogóle było mistrzostwo świata, Ale Kamilu co by nie mówić, nie możesz sie wypowiadać bo nie masz dorobku.
Tnąc Twój post bo był Twój. Jednocześnie usprawiedliwiając gościa który rzucił Ci się do gardła nie sprowokowany. Zasada jest prosta.KFS-miniatures pisze: tnąc mój post
Kamil prowokuje i ktoś reaguje chamsko. - Kamil jest prowokatorem.
Ktoś prowokuje i Kamil reaguje chamsko. - Kamil jest chamem.
Nie bylo czasem też tak?
Kamil pokazuje model, ktoś prowokuje, inny ktoś reaguje chamsko. - Kamil pokazuje model żeby wywołać awanturę.
Ciekaw jestem ile procent czytających daje się jeszcze na to nabierać.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
tym bardziej groteskowy był oficjalny powód chlaśniecia. no bo trzeba było cos wyknuc, zeby nie musiec sie odnosic do wypowiedzi spitona
Porażająco duży.tankmania pisze:Ciekaw jestem ile procent czytających daje się jeszcze na to nabierać.
Na PWM takiepodejście tyczy sie nie tylko Kamila.
A mecenas na PW dalej sie pogrąża.
A mecenas na PW dalej sie pogrąża.
to mnie rozwalilo:
Mecenas pisze:A widzisz Ty konsekwencję w swoim dzisiejszym toku myślenia? Ja Ci mam pisać prostymi słowami jak dziecku z zerówki a jednocześnie doszukiwać się w czyichś wypowiedziach znaczeń i aluzji do jakichś wojen pigmejów toczonych gdzieśtam w Afrykańskim necie?
Gdzie widzisz związek pomiędzy czasem na moderowanie na PWMie a czasem na śledzenie tego co jakieś patafiany sobie wypisują na innych forach?
-
rollingstones
porażające to jest to w jaki sposób traktujesz korespondencję kierowaną prywatnie do Ciebie. Zachowanie niegodne gentlemena.
-
spiton
amenrollingstones pisze:porażające to jest to w jaki sposób traktujesz korespondencję kierowaną prywatnie do Ciebie. Zachowanie niegodne gentlemena.
Jest to oficjalna korespondencja z moderatorem forum a nie prywatne gadki o dupie marynie. To moderator wybrał taka forme kontaku. Ja zawsze pisze coś pod czym mogę się podpisać nie ważne czy jest to w PW czy na ogólnym.
jaka jest różnica pomiędzy zacytowaniem a napisaniem że np Mecenas w prywatnej wiadomości do mnie napisal o tym forum że to jakiś afrykański poligon na którym pigmeje toczą wojny?
jaka jest różnica pomiędzy zacytowaniem a napisaniem że np Mecenas w prywatnej wiadomości do mnie napisal o tym forum że to jakiś afrykański poligon na którym pigmeje toczą wojny?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
gdyby interlokutor życzył komunikowac się z tobą listami otwartymi, to przypuszczam, że taką własnie wybrał by formę. wybrał inną..