armagedon..
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: armagedon..
jaho, jak by ci płacili za pierdolenie głupot, to juz bys dawno polkomtel mógł kupic..
-
Jaho63
Spoko. Twoja grupa... choć nie koniecznie Ty, spokojnie wykupiłaby KGHM.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ja nie mam grupy.
ty masz natomiast kolejne urojenia.
Janusz to normalnie "miszczriposty".
Jak ty mu cytat to on ci inny cytat, jak ty mu bajkę to on ci inną bajkę, jak ty mu, że głupi, to on ci, żeś bardziej głupi, jak ty mu polkomtel to on ci KGHM.
Normalnie "kaczywojewódzki" i król mensy w jednym.
Jak ty mu cytat to on ci inny cytat, jak ty mu bajkę to on ci inną bajkę, jak ty mu, że głupi, to on ci, żeś bardziej głupi, jak ty mu polkomtel to on ci KGHM.
-
Jaho63
Wow, i to było sednem? Grupa? Że nie masz "grupy wsparcia"? Ze nie macie legitymacji?? No, to fakt. Mam urojenia. Szkoda że wszyscy nie mają takich urojeń.KFS-miniatures pisze:ja nie mam grupy.
Masz rację. Śmiesznie to wychodzi.tankmania pisze:Janusz to normalnie "miszczriposty".
Ale chyba lepiej śmiesznie, niż pieprzyć bez sensu, jak żul spod monopolowego?
Tank. Powiem Ci tylko. Że absolutnie nie chciałem tu srać. Ale naciskasz chłopie, naciskasz.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ty to jednak masz nasrane we łbie..Jaho63 pisze:Wow, i to było sednem? Grupa? Że nie masz "grupy wsparcia"? Ze nie macie legitymacji?? No, to fakt. Mam urojenia. Szkoda że wszyscy nie mają takich urojeń.
jak ktos ma podobną percepcję rzeczywistosci to juz musi do jakiejs grupy nalezec?
-
Jaho63
Nie Kamil. To było takie sobie gówno warte określenie tego forum. Czepiasz się ciulstwa byle mi czymś dojebać. Jak na byłego dziennikarza to lekko rozczarowujesz. 
I taki już jestem sukinkot, że im więcej mnie kopiesz. Im większą grupą na mnie wsiadacie, tym więcej oddam.
I taki już jestem sukinkot, że im więcej mnie kopiesz. Im większą grupą na mnie wsiadacie, tym więcej oddam.
Ostatnio zmieniony czw 04 paź 2012, 15:33 przez Jaho63, łącznie zmieniany 2 razy.
Dajesz się? Taki cwaniak? Grzesiowi podobno byś się nie dał zgodnie z własną ideologią "ignorowania trolla".Jaho63 pisze: Tank. Powiem Ci tylko. Że absolutnie nie chciałem tu srać. Ale naciskasz chłopie, naciskasz.
Coś mi się wydaje, że Ty taki teoretyk gawędziarz jesteś, a jak przychodzi co do czego to całe to chwalenie w pizdu...
-
Jaho63
Jeżeli faktycznie powiesz w oczy, że trollujesz...tankmania pisze:Dajesz się? Taki cwaniak? Grzesiowi podobno byś się nie dał zgodnie z własną ideologią "ignorowania trolla".Jaho63 pisze: Tank. Powiem Ci tylko. Że absolutnie nie chciałem tu srać. Ale naciskasz chłopie, naciskasz.
Coś mi się wydaje, że Ty taki teoretyk gawędziarz jesteś, a jak przychodzi co do czego to całe to chwalenie w pizdu...
Tylko, że Ty lubisz kogoś obrzygać i powiedzieć - ups, patrz uciekło ci.
Powiedz słowo i kończymy to?
TROLUJĘ!!!!!!!!
Marek, Kamil, Arkady, Czarny... wszyscy trolujemy i najlepiej nas ignorować.
Marek, Kamil, Arkady, Czarny... wszyscy trolujemy i najlepiej nas ignorować.