Prośby o usunięcie konta - komentarze
-
Mecenas/Kolekcjoner
Prośby o usunięcie konta - komentarze
kolejny "urażony kaleson" - nie kazdy wytrzymuje napiecie kiedy pośladki nie dają rady

Re: Prośby o usunięcie konta - komentarze
Polityka Panie, polityka...
Dostałem fajnego maila w związku z tym, ale pokażę dopiero za jakiś czas...
PS wydzieliłem komentowanie tamtego tematu żeby się tam młyn nie robił.
Dostałem fajnego maila w związku z tym, ale pokażę dopiero za jakiś czas...
PS wydzieliłem komentowanie tamtego tematu żeby się tam młyn nie robił.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
cholera, jeszcze kilku, i nowu setnego juzera bedziemy wypatrywać..:>
-
rollingstones
slasha mi szkoda
Świetna rola Jamesa Deana w "Buntownik bez powodu" - polecam.
Każda taka decyzja jest oczwiście indywidualna wynikła z charakteru. Ja zazwyczaj jestem zwolennikiem "przespania" takowych czy podobnych decyzji. "Rano" bardziej obiektywnie się myśli. Może gdy byłem młodszy bardziej radykalnie podchodziłem do wielu spraw ale z wiekiem stałem się bardziej tolerancyjny. Toteż usuwanie impulsywne kont uważam raczej za przejaw buntu niż przemyślanej decyzji bo po cóż palić za sobą mosty i udawać, że mnie nie interesuje o czym na forach się pisze. Reasumując, mój stosunek do usuwania kont jest raczej negatywny.
pozdrawiam
pozdrawiam
Może przydałaby się zamrażarka konta, takie samobanowanie?ROMAN pisze:Każda taka decyzja jest oczwiście indywidualna wynikła z charakteru. Ja zazwyczaj jestem zwolennikiem "przespania" takowych czy podobnych decyzji. "Rano" bardziej obiektywnie się myśli. Może gdy byłem młodszy bardziej radykalnie podchodziłem do wielu spraw ale z wiekiem stałem się bardziej tolerancyjny. Toteż usuwanie impulsywne kont uważam raczej za przejaw buntu niż przemyślanej decyzji bo po cóż palić za sobą mosty i udawać, że mnie nie interesuje o czym na forach się pisze. Reasumując, mój stosunek do usuwania kont jest raczej negatywny.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
myśle, ze jak by kts poprosł o bana w charakterze esperalu to pan admin by nie odmówił.
rzecz w tym, ze narazie te prosby o usuniącie to głównie takie ostentacyjne gesty, tyleż puste co zabawne ; bo sie chłopcom wydaje, ze są jak buddyjski mnich, co pije benzyne i sie podpala..
rzecz w tym, ze narazie te prosby o usuniącie to głównie takie ostentacyjne gesty, tyleż puste co zabawne ; bo sie chłopcom wydaje, ze są jak buddyjski mnich, co pije benzyne i sie podpala..