[W] Typhoon |Hasegawa, 1/48|
Moderator: Ajs
Re: [W] Typhoon |Hasegawa, 1/48|
Robert jak taki hojny jesteś, to dorzuć koledze jeszcze buteleczkę wilbry.
pozdrawiam
Mirek
Mirek
Bracie Robercie nie śmiem nawet spoglądać w stronę tej mistrzowskiej skali, dlatego z bólem serca, ale podziękuje...Robert O. pisze:Bracie Danielu ,ubolewam nad tym ,że do budowy tego pieknego mysliwca wykorzystujesz taki dobry zestaw ,sugeruję abys wycofał sie ,podaj mi adres na priw to wyslę Ci oto takom perełkę ,
zestaw kart telefonicznych i 3 kubki po margarynie Rama, komplet Humbrola do wykonania kamuflażu oraz kilka kredek z misiem
Brawo! Ta dziura warta jest wielokrotnego pochylania się nad nią! Gotowy Aires jest stokroć bardziej realistyczny niż niejeden skracz! Posiada piękne równe krawędzie! Jest świetnie zdetalowany! Nie widać rozpaćkanego kleju ani jego substytutu - lakieru! Nie widać krzywych poszarpanych krawędzi!
Fantastyczna robota, muszę napisać to jeszcze raz! Wygląda tak jak powinno!
Wracamy do Tajfuna...
Położony Surfacer. fuknięte czarne chodniki i żółte krawędzie, które gdy zostaną zamaskowane zacznie się jazda malarska

Over and out!
Położony Surfacer. fuknięte czarne chodniki i żółte krawędzie, które gdy zostaną zamaskowane zacznie się jazda malarska

Over and out!
Tradycyjnie, z ręki i od najciemniejszego koloru. Dark Green psikany między linie i nity, następnie punktowe rozjaśnienia IG na linie podziału, niektóre linie nitów, krawędzie natarcia itp.

Spód dostał za to preshading z matowego białego Gunze.

Spód dostał za to preshading z matowego białego Gunze.

paczam
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Klaszczens.
Zajeboza!!!
Mojego Spitka w 32 też tak sprubuję pomiziać...
Mojego Spitka w 32 też tak sprubuję pomiziać...
Pzdr Paweł
P K P. Daniel, a ten primer surfacer czymś w użytkowaniu się różni od zwykłego?
pozdrawiam
Mirek
Mirek