I chwała Ci za to! ale uważam iż nawet pomimo poszanowania dla techniki, jest pewna część urządzeń/pojazdów która powinna działać w każdych warunkach, nie ważne czy się to podoba czy nie i tym jest na pewno samolot bojowy.JBZ pisze:Nauczony jestem żeby każde urządzenie techniczne odpowiednio szanować bez znaczenia czy to młotek, aerograf, auto czy coś jeszcze innego. Tak więc katowanie nieważne czy jest Golf III z Youtuba czy MiG-21 bratanków mało mi się podoba._iceboy pisze:Ale Jacku gdzie tu widzisz problem?
Troszkę trawki nikomu nie zaszkodzi chociaż...
Re: Troszkę trawki nikomu nie zaszkodzi chociaż...
Bo tak i już.
-
Slash
Re: Troszkę trawki nikomu nie zaszkodzi chociaż...
A czy to jeden z tych, który latał jeszcze 7 lat? Poza tym, że samolot jest w papierku na stanie to nie znaczy wcale, że lata. Podobno masze MiGi-21 oficjalnie z jakiś kwitków NATOwskich były skreślane w latach 2003-2005 czy jakoś tak jeśli mi się nie pierdzieli.JBZ pisze:21 latały na Węgrzech do 2000 więc w 1993 miały jeszcze trochę życia.
Które polskie Cię irytują? 21 czy 29?
Same samoloty raczej rzadko irytują. Prędzej to co się z nimi robi. O ile historia ołóweczków już jest zamkniętym działem o tyle z 29 jeszcze można pokombinować. Nie chciałbym jednak podań ludowych na papier przelewać
Dla mnie jedyna wartość tego nagrania jest taka, że lądowanie MiGiem 21 na trawie jest możliwe.