Kwestia percepcjiKFS-miniatures pisze:zeby uniknąc takiego odbioru pracy:_iceboy pisze:dlaczego??Robert P pisze:jak oglądałem inne galerie z tym modelem, to wydawały się takie mdłe, płaskie..
DeHavilland Mosquito FB.Mk.VI Tamiya 1/48 [Galeria]
Moderator: Arkady72
Re: DeHavilland Mosquito FB.Mk.VI Tamiya 1/48 [Galeria]
Bo tak i już.
Na co tak mówili?_iceboy pisze:Ok. Vitaminen,jak to mówili niemieckie lotniki.
Takie ichnie: Roger!
A skoro przy temacie złych nazistów - kup sobie Bf 109F ze zviezdy i rozjeb system malowaniem
,tylko zastrzeż od razu że nie chcesz merytoryki 
A skoro przy temacie złych nazistów - kup sobie Bf 109F ze zviezdy i rozjeb system malowaniem
Bo tak i już.
Roger that! W robocie muszę tak potwierdzać komendy. Zvezdowy Mietek gdzieś tam już u mnie leży. Ale Kamilowego zimowego Fryca i tak nie przebiję, wierności z oryginałem Kuby też nie ... więc niech sobie jeszcze poleży._iceboy pisze:Takie ichnie: Roger!
A skoro przy temacie złych nazistów - kup sobie Bf 109F ze zviezdy i rozjeb system malowaniem,tylko zastrzeż od razu że nie chcesz merytoryki
Mówcie sobie co chcecie, ja tylko żałuję, że mieszkam na takim modelarskim bezludziu_iceboy pisze:Kwestia percepcjiKFS-miniatures pisze:zeby uniknąc takiego odbioru pracy:_iceboy pisze:dlaczego??Robert P pisze:jak oglądałem inne galerie z tym modelem, to wydawały się takie mdłe, płaskie..
W jakim sensie?Robert P pisze: mieszkam na takim modelarskim bezludziu
W sensie, że nikogo nie znam po sąsiedzku. Większość to na rogatkach Polski...tankmania pisze:W jakim sensie?Robert P pisze: mieszkam na takim modelarskim bezludziu
Nie wiem czemu sobie wkręciłem, że jesteś z Krakowa. Stąd to zdziwienie.
No dobra-się podoba jak zwykle, oznakowania bywają jak na mój gust ciekawsze ale ten się broni malowaniem. Widzę że szanowny kolega pomalował jak trzeba osłonę kabiny z listwami w dwóch kolorach.
Nie podobają mi się zacieki zza reflektorów na spodzie płata.
Chciałem jeszcze napisać że błotniki podwozia głównego dziwacznie odstają licząc na rozkręcenie awantury ale po sprawdzeniu w mądrych źródłach wychodzi że mają tak odstawać.
Chyba muszę wpisać Mosquito obok Airacobry na listę priorytetów w 2013.
Nie podobają mi się zacieki zza reflektorów na spodzie płata.
Chciałem jeszcze napisać że błotniki podwozia głównego dziwacznie odstają licząc na rozkręcenie awantury ale po sprawdzeniu w mądrych źródłach wychodzi że mają tak odstawać.
Chyba muszę wpisać Mosquito obok Airacobry na listę priorytetów w 2013.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.