http://rollingstonemodel.blogspot.com/2 ... e-end.htmlspiton pisze:Na co przerzucasz swoje siły twórcze ???
jestem zdruzgotany
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: jestem zdruzgotany
Wróci, wróci... wszyscy wracają.
Sam z tym kończyłem kilka razy, kilka razy wszystko sprzedawałem, albo wyrzucałem żeby spalić mosty...
To jest tak jak z pierwszą miłością, im bardziej jest w przeszłości tym się pięknięjszą wydaje.
Sam z tym kończyłem kilka razy, kilka razy wszystko sprzedawałem, albo wyrzucałem żeby spalić mosty...
To jest tak jak z pierwszą miłością, im bardziej jest w przeszłości tym się pięknięjszą wydaje.
Mam nadzieje, że decyzja mimo wszystko nie jest ostateczna. Sam miałem przerwę od modelarstwa ale tego nie da się zapomnieć. Twoje prace byly dla mnie prawdziwą inspiracją.
-
spiton
Seba, podrzuć mi na mejla jakieś woje produkcje. Ja właśnie wiercę dzure w biurku, bo montujemy u mnie w pracowni mini "studio" do nagrywania muzy. I też mogę mieć przerwę w modelowaniu ,-))))
Tak, że w pełni Cie rozumiem. Niemniej Twój modelarski dorobek pokazał, że jesteś kolesiem niezwykle kreatywnym.
Tak, że w pełni Cie rozumiem. Niemniej Twój modelarski dorobek pokazał, że jesteś kolesiem niezwykle kreatywnym.