Hetzer 1:48
Moderator: Robert O.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: Hetzer 1:48
pomijajac to, ze tak średnio na niemieckie wyglądają, to pamietac trzeba, iż kolorem bazowym był sandgelb. a u ciebie jakis rlm 82 czy cuś.
inna sprawa, ze sam kształt plam jest mało fajny a jeszcze mniej prawdziwy
inna sprawa, ze sam kształt plam jest mało fajny a jeszcze mniej prawdziwy
-
Robert O.
kolory :
Pactra A 106 i A 103 plus C 39 z Gunze jak najbardziej niemieckie
to raczej wina balansu bieli na fotkach
Co do bazowego to raczej ma byc zielony ale ja sie nie znam i tak zostanie
Pactra A 106 i A 103 plus C 39 z Gunze jak najbardziej niemieckie
Co do bazowego to raczej ma byc zielony ale ja sie nie znam i tak zostanie
Ale chyba z DDR-u.Robert O. pisze:kolory jak najbardziej niemieckie
O takie coś Ci może chodziło:
http://www.missing-lynx.com/gallery/48/ ... g48_1.html
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
-
Robert O.
chyba sobie jaja robisz tym dedeerem,widziałes na ovczy te farby co podałem?są dokładnie takie jak na fotce z twojego linkuTomek pisze:Ale chyba z DDR-u.Robert O. pisze:kolory jak najbardziej niemieckie
O takie coś Ci może chodziło:
http://www.missing-lynx.com/gallery/48/ ... g48_1.html
-
Robert O.
Na tej panterze urzyłem tych samych farb,pisałem że foty w swietle enegooszczednym i balans zjebany

No to po kiego grzyba wstawiasz fotki ze zjebanym balansem zrób nowe to podyskutujemy. To co widzę na zdjęciach w niczym nie przypomina tej pantery tylko sklep z cytrusami. Mamy się domyślać po numerach farb jaki jest kolor modelu?Robert O. pisze: że foty w swietle enegooszczednym i balans zjebany
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
-
Robert O.
Tomek pisze:No to po kiego grzyba wstawiasz fotki ze zjebanym balansem zrób nowe to podyskutujemy.Robert O. pisze: że foty w swietle enegooszczednym i balans zjebany
Bo nie chce mi sie cochwila targac modeli do roboty że by dobre foto zrobic ,a w domu nie mam odpowiednich warunkow,farby te same co na panterze ,po za tym podalem numery
Modelarstwo jest sztuka wizualna i oceniamy co widzimy. Podawanie numerow farb, to troche jak czytanie instrukcji do budowy modelu OOB.
-
Robert O.
Bez jaj Panowie farby pactry i Gunze to nie jakis kosmos
Ale Ok w piatek zabiore go do roboty i pierdolne kilka fotek dla ukazania kolorów
Problem polega na tym, że ja mam dwa komputery w domu i inne są barwy na jednym, a inne na drugim, a do tego Robert pisze, że i tak są inne, a jakby w ogóle jeszcze były inne niż pomalował... Jak do tego dołożymy, że pełno mężczyzn cierpi na ślepotę barw.Siara pisze:Modelarstwo jest sztuka wizualna i oceniamy co widzimy.
Już dawno przestałem zwracać uwagę na to co widzę na monitorze jeżeli chodzi o kolory, no chyba, że zamiast zielonego widzę czerwony i nie jestem daltonistą.